Hotell i Santa Margherita Ligure i Liguria

Hotel Mediterraneo

 
Hotel Mediterraneo er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Mediterraneo er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Santa Margherita Ligure her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Hotellet ligger bak byen og er omkranset av en stor flott hage, hvor man også har mulighet for å parkere sin bil samt oppholde seg på solterrassen. Bygningen er opprinnelig fra 1790, og er nylig blitt oppusset men den har beholdt sin opprinnelige karakteristiske atmosfære. Det er en strand som ligger 100 meter fra hotellet og kan benyttes mot betaling, samt i kort avstand herfra finnes de gode utvalg av butikker og restauranter.

Som å bo i familiens privatsted fra en annen tid


Det er utelukkende et familiedrevet hotell med finskfødte Pia som bestyrer. Pia snakker skandinaviske språk, noe som kan være til god hjelp for mange av gjestene. Man vil nesten betegne stedet som pensjonat og ikke et hotell, for man får følelsen av å være familiens privatsted med bilder og andre detaljer. Restauranten er meget hyggelig og fin med mulighet for å få frokost, lunsj og middag. På hotellet finnes det i tillegg internett (litt treg forbindelse), heis, bar og tv-rom.

Les mer om Hotel Mediterraneo

31 rom som gir en god hjemmefølelse


Det er til sammen31 rom med mulighet for max 3 personer i samme rom, eller mulighet for familierom til max 2 voksne og 2 barn under 16 år.Alle rommene har satelitt-tv, telefon, lite kjøleskap og eget bad med hårføner. Størrelsen på rommene samt møbleringen er meget varierende både med stil og farger, men alle gir en hjemmefølelse.

Sjul teksten
 
 
search map