Hotell i Santa Margherita Ligure i Liguria

Hotel Lido Palace

Eksempel på privat terrasse i Junior Suite Superior
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Hotel Lido Palace ligger i en vakker og elegant bygning med havutsikt og en fantastisk beliggenhet midt på strandpromenaden, der dere i sommermånedene kan oppleve det ukentlige markedet. Her bor dere midt i en sjarmerende by med flere delikatessebutikker, hyggelige torg, innbydende restauranter og trivelige kaféer. Den sentrale beliggenheten fører uungåelig til litt støy, men korte avstander og pene omgivelser gjør opp for det.

La feriedagene begynne

Sjekk inn i resepsjonen og ta heisen opp til deres deilige rom med havutsikt (enten direkte eller fra siden). Slapp av i fellesstuen etter et måltid i frokostsalen, og dra ned til den private stranden der dere kan leie solsenger og parasoller. Eventuelt kan dere tilbringe solrike dager på den offentlige stranden ved siden av som er helt gratis og full av lokalt folkeliv. La bilen stå i den overvåkede garasjen (mot betaling) og unn dere et glass god vin i baren før dere tar beina fatt og finner en sjarmerende restaurant for kvelden. Få opp pulsen på tennisbanen som kan benyttes mot betaling ca. 1 km unna, eller på golfbanen kun 4 km fra hotellet i Rapallo. Dra på utflukt til områdets beste strender i Paraggi (liten sandbukt, både offentlig og privat) eller Camogli (bred rullesteinsstrand, offentlig) - sistnevnte gir dere også gode muligheter til å nyte utsikten over Camoglis pastellfargede fasader og Monte Portofino. Senk skuldrene på hotellets velværesenter etter begivenhetsrike dager med tyrkisk bad og massasje, eller stikk innom fitnessrommet for en liten treningsøkt. Mulighetene er mange på Hotel Lido Palace.

Les mer om Hotel Lido Palace

Bestill deres strandhotell på Rivieraen

Se frem til en herlig badeferie i Santa Margherita, og finn alt dere trenger og mer til på Hotel Lido Palace. Benytt dere av de mange utfluktsmulighetene eller bare nyt de salte bølgene og sommervarmen på den deilige stranden. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her.

Les om rommene på Hotel Lido Palace

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map