Hotell i Santa Margherita Ligure i Liguria

Hotel Continental

 
Hotel Continental er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Continental er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Santa Margherita Ligure her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Soling og bading på privat strand

Hotellet har ikke basseng, men gir deg likevel gode muligheter for å slikke sol og svømme i havet. Den private stranden begynner der havet slutter og her har naturen skapt et eget "basseng" bland bukter og klipper. Denne praktfulle beliggenheten gjør at vannet alltid er klart, blått og passer godt for barn - under oppsyn, naturligvis. Tidlig på morgenen, ved soloppgang, er dette et vidunderlig fredelig sted. Og på ettermiddagene kan du lene deg tilbake og nyte lyden av fiskebåtene som returnerer til havnen etter dagens fangst.

Vi befinner oss i den populære kystbyen Santa Margerita Ligure like ved havet. Det er kun den vakre hagen som skiller hotellet fra det store, blå Middelhavet. Hotel Continental ble bygget på begynnelsen av 1900-tallet i Art Nouveau-stil, og selv om man har renovert bygningen opp gjennom årene har man gjort det med respekt for stilen for å beholde den opprinnelige atmosfæren. I hagen kan du nyte den frodige middelhavsnaturen, med palmer, eviggrønne eiketrær og flere hundre år gamle furutrær.

Les mer om Hotel Continental

Nyt god mat

I Liguria er det lett å spise godt, og det kan du også gjøre på hotellet. Her er det to restauranter som serverer både klassisk middelhavsmat og typiske retter fra regionen. Den ene restauranten finner du nede på stranden med en herlig utsikt, og denne er åpen fra mai til september avhengig av været. Den andre er inne på hotellet med tilhørende terrasse og store panoramavinduer slik at du kan nyte utsikten til det fulle. Hvis du ønsker litt variasjon kan du spasere ned til sentrum, ca. 500 meter unna. Her er det atskillige hyggelige spisesteder med uteservering og menyer som bugner av god mat.

Masse å se og gjøre

Santa Margherita Ligure er en deilig sommerby med smale gater og sjarmerende torg. Byen er typisk ligurisk i både fargeskala og byggestil, og er krydret med palmer og appelsintrær som bidrar til den eksotiske følelsen. I byen finner du som nevnt flere hyggelige spisesteder og barer, samt butikker, dagligvarehandel, bank og apotek - alt du behøver for et behagelig opphold, med andre ord.

Hvis du vil få opp pulsen litt på ferien kan du ta et slag tennis (ca. 1 km unna) eller en runde golf (ca. 3 km unna). En annen god måte å få bevegd seg på er ved å leie sykkel og se omgivelsene på to hjul, eventuelt kan du også velge en raskere tohjuling ved å leie en scooter. Trygt hjemme igjen kan du benytte deg av hotellets velværeområde, som også har et treningssenter.

La bilen stå

Det er en fin marina her som du kan ta båt til Rapallo fra, og hvis du vil la bilen stå (parkeringsplass eller garasje er tilgjengelig mot betaling) kan du reise kysten rundt med tog. Steder du ikke bør gå glipp av i området er Portofino (ligger ca. 5½ km unna), Sestri Levante (ca. 26 km unna), Moneglia (ca. 33 km unna) og de fem byene i Cinque Terre Nasjonalpark, som ligger ca. 68 km fra Santa Margherita Ligure. Dette er bare noen av stedene i nærheten som er verdt en visitt.

Bo ut mot havet

Det er 64 rom på hotellet og rommene vi kan tilby deg har balkong/terrasse og ligger ut mot havet. De som har en terrasse har delvis havutsikt, og noen av rommene med balkong i annex kan ha delvis utsikt. Innredningen er klassisk og alle er utstyrt med aircondition, satellitt-tv, Wi-Fi, minibar og privat bad med dusj/badekar og hårføner.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Continental

Les personlige anmeldelser av Hotel Continental som ligger i Liguria. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Continental. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Elegant overnattingssted i vakre omgivelser

Utsikten var herlig over by, havn og hav. Man har full kontroll over båttrafikken inn og ut fra Santa Margherita! Hotellets egen park ned mot havet var også en adgang til den egne "badehalvøya". Dersom man vil kan man leve godt innenfor hotellets eget område. Men nærheten til byens togstasjon er praktisk dersom man vil dra på utflukter til Genova, Cinque Terre eller andre byer langs kysten.

Les mer
 
search map