Hotell i Santa Margherita Ligure i Liguria

Grand Hotel Miramare

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Grand Hotel Miramare er et hotell med klasse på alle felter, og derfor inngår hotellet i den utvalgte gruppen kalt "The Leading Hotels of the World", som omfatter kun ca. 400 hoteller rundt om i verden. God service og vakre omgivelser både inne og ute er kun noen av tingene du kan forvente deg her.

Nyt en uovertruffen utsikt

Vi begynner utendørs med det vakre bassengområdet (saltvannsbasseng) som ligger ut mot havet. Her kan du slappe av i en av de behagelige solstolene med eller uten parasoll, og nyte den vidunderlige utsikten og de grønne bakkene på andre siden av vannet i ro og mak. Du kan også gå ned til den private sandstranden, der du også finner solsenger og parasoller etter tilgjengelighet. For å komme deg til stranden må du bare krysse strandveien, som fører til den tilstøtende og særdeles sjarmerende kystbyen Portofino.

Hotellet ligger på en stor, parklignende eiendom som er meget velstelt, og du finner hyggelige sitteplasser rundt omkring der du kan hvile med noe godt i glasset mens du kikker utover kysten. Drikkevarer kan bestilles i bassengbaren eller i en av de andre barene på hotellet.

Les mer om Grand Hotel Miramare

Nyt det kulinariske kjøkkenet

Hotellet har sin egen restaurant, Vistamare, som serverer klassiske, liguriske rettr. Du kan velge å sitte innendørs, der du får havutsikt, eller ute på terrassen hvis været tillater det. Ønsker du litt variasjon i smaksopplevelsene er det et godt utvalg i sentrum, og nærmeste restaurant utenfor hotellet ligger knappe 120 meter unna, noe som også gjelder barer og kaféer. For lettere måltider i løpet av dagen kan du besøke bassengbaren, som serverer salater og annet godt.

Alltid noe å finne på

Santa Margherita Ligure er en meget populær, liten kystby. Det hyggelige miljøet og et godt utvalg gjør at gjester gjerne kommer tilbake hit. Den korte avstanden til Portofino er heller ikke å kimse av, for ikke å glemme Chiavari og Sestri Levante. Cinque Terre Nasjonalpark ligger kun ca. 70 km unna, og hvis du vil la bilen stå kan du alltids ta toget dit. Vender du snuten nordover finner du Genova, hvis fine, historiske sentrum absolutt er verdt et besøk. Området er også glimrende egnet for sykkel- og fotturer. Leiesykler finner du ca. 500 meter fra hotellet, og scooter kan du leie på Grand Hotel Miramare.

Hvis du vil fylle feriedagene med mer aktivitet enn sykling og spasering kan du seile og dykke (ca. 500 meter unna), spille tennis (ca. 1 km fra hotellet), og nærmeste golfbane (green-fee med rabatt) finner du kun ca. 5 km unna. Når du kommer "hjem" igjen kan du unne deg selv en velfortjent massasje (mot betaling) på hotellets velværesenter.

Velg det rommet som passer best for deg

Det er 80 rom på Grand Hotel Miramare. De er alle pent innredet og vender enten ut mot parken eller mot havet. De rommene som ligger på baksiden av hotellet har utsikt mot de grønne omgivelsene, og en del av dem har balkong. De rommene som vender mot havet, er både med og uten balkong. Hvis du får et rom med havutsikt uten balkong kan du likevel se frem til å nyte fellesområdene i hagen, ved bassenget og på terrassen. Fasilitetene er de samme på alle rommene: aircondition, satellitt-tv, Wi-Fi, safe, minibar, og et privat bad med hårføner, morgenkåpe, tøfler og dusj eller badekar.

Les om rommene på Grand Hotel Miramare

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map