Hotell i Santa Margherita Ligure i Liguria

Agriturismo Villa Gnocchi

 
Agriturismo Villa Gnocchi er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Agriturismo Villa Gnocchi er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Santa Margherita Ligure her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Agriturismo Villa Gnocchi ligger som en liten oase i den lille fjellandsbyen San Lorenzo delle Coste som klamrer seg til fjellkammen over byen Santa Margherita Ligure. Pust inn den rene luften i en by med få turister og meget eksotisk botanikk. Fra terrassene, den vakre hagen og rommene kan du nyte en postkort-lignende utsikt over Santa Margherita Ligure og Tigulliobugten.

Vakker utsikt

Lad batteriene langt borte fra den hektiske hverdagen med en spasertur på agriturismoens velstelte eiendom. Ved svømmebassenget fra 2012 kan du pleie brunfargen i solsengene, eller fordype deg i en god bok under parasollen. Villa Gnocchi har dessuten to fellesrom til gjestenes disposisjon og frokosten blir servert som buffet. Når være tillater det - og det gjør det som oftest - spises frokosten ute på terrassen.

Les mer om Agriturismo Villa Gnocchi

Transport og avstander

Det er gratis parkering på stedet. Hvis du skal ut og spise på kvelden, er det i alt 3-4 restauranter i San Lorenzo Coste knappe 200 meter lenger oppe i fjellsiden. Det er ca. 20 minutters gange ned til Santa Margherita hvor man finner barer og en overflod av restauranter og butikker. Her kan du også boltre deg i Middelhavets bølger og unne deg en stranddag (sand og småstein).

NB: Taxi-prisene er høye i dette området, men det går en buss mellom San Lorenzo og Santa Margherita hele dagen hvis du ønsker å la bilen stå. Om våren og høsten går siste buss kl. 20.00, mens det om sommeren er senere avganger, frem til ca. midnatt. Fra Santa Margherita går det tog til Genova og Le Cinque Terre. Bemerk at toget som går ned i Santa Margherita svakt kan høres fra Villa Gnocchi. Vi anbefaler naturligvis å ankomme i bil, men skulle du likevel velge å ankomme med offentlig transport henter verten Roberto gjestene gratis ved ankomst og avreise. Dette avtales selvsagt på forhånd, og litt ventetid kan forventes dersom han er opptatt med andre gjøremål.

Rom med balkong/terrasse:

- De 12 rommene er fordelt på tre bygninger, og er alle pent innredet med antikke møbler og parkett/fliser på gulvet. De har alle aircondition, minibar, safe, TV og bad med toalett, hårføner og dusj (ett med badekar). Mange av rommene har plass til en ekstra oppredning. Et rom består av to tilstøtende soverom (familierom - men også ideelt for fire voksne) og stor flott overbygd terrasse (ingen havutsikt). Alle andre rom har utsikt over Tigulliobugten og grønne omgivelser, og alle rom har enten balkong eller terrasse.

Sjul teksten
 
 
search map