Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Denne pent beliggende byen langs kysten på den liguriske riviera, øst for historiske Genova, har fått et velfortjent godt rykte som det perfekte tilfluktssted. På tross av sin berømmelse har byen bevart sin sjarm og rolige atmosfære, mens nabobyen Portofino dessverre ikke slapp så lett unna turisthordenes klør.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Slapp av i feriebyen

Gå en tur langs den palmeprydede havnen eller på det livlige fiskemarkedet. Kjenn duften av appelsintrærne som preger bybildet og besøk Villa Durazzo med dens vakre og velpleide hage. Nyt byens vidunderlig utsikt over Den Italienske Riviera etter et avkjølende bad på en av de flotte strendene. Innta et måltid på en av de mange trivelige restaurantene, eller stikk innom en av sommerens nattklubber som holder åpent til langt på natt. La dere friste av spennende gåturer over Monte Portofino til den avsidesliggende og asurlå lagunen i San Fruttuoso. Eller hva med å leie sykler og legge i vei langs kystveien til Portofino?

Les mer om Santa Margherita Ligure

Bestill deres ferieovernattinger i Santa Margherita Ligure

Ta en titt i vår online-katalog ved å bruke søkemotoren på toppen av siden, og se hva som passer for dere. Velg blant vårt håndplukkede utvalg av hoteller og ferieleiligheter med flotte beliggenheter i Santa Margherita Ligure og i resten av Liguria. Spør også gjerne en av våre erfarne reisekonsultenter om tips og råd. Bare send oss en email via lenken på toppen av siden, ring oss på telefonnummeret til høyre eller bruk chat-boksen til venstre for å slå av en prat. Vi har over 15 års erfaring med reiser innen Italia, og hjelper dere gladelig med å skreddersy drømmeferien deres.

Sjul teksten
 
 
search map