Hotell i Sanremo i Liguria

Hotel Paradiso

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

En dag ved bassenget eller på stranden

Hotellet har et fint lite bassengområde med oppvarmet basseng, solsenger og parasoller, perfekt for deg som ønsker å starte dagen med en dukkert. Eller om du foretrekker det kan du tilbringe dagen på stranden. På stranden, som ligger ca. 300 meter unna, har du såkalt strandtjeneste som inkluderer 1 parasoll, 2 solsenger og et felles omkledningsrom per rom i perioden 1/6/-30/9, avhengig av været.

For utflukter, severdigheter og aktiviteter kan du vende deg til resepsjonen som hjelpe deg på best mulig måte. Vi kan nevne at du har mulighet å spille tennis ca. 500 meter fra hotellet og golf er ca. 1,5 km unna. Sykkelutleie finner du ca. 300 meter unna, og til nærmeste seiling og dykking er det ca. 500 meter.

Fordelen med Hotel Paradiso er som sagt beliggenheten, hvor du kan gå inn til byens brede utvalg av butikker, barer og restauranter. Selv stranden ligger innen kort avstand, hvor du finner solsenger og parasoller.

Les mer om Hotel Paradiso

Eksotisk hage og restaurant

Rivieraen tilbyr en vakker atmosfære og nydelig natur. Hotellets hage med sine eksotiske planter og trær gir deg også den rette atmosfæren. I hotellets restaurant, Ristorante Magnolia, er det sjefskokken Michele, som sammen med sin kollega Danilo sørger for at du spiser og drikker godt. Michele har lang erfaring og har jobbet på tre av områdets beste restauranter. På menyen finner du også lokale spesialiteter. Skulle du føle for en kveldsdrink, kan du enten nyte den i hotellets bar eller spasere bort til sentrum. Til Sanremos kasino er det ca. 650 meter.

Du kan velge et rom med balkong

Det er 41 rom på hotellet fordelt over tre etasjer. Du kan velge mellom dobbeltrom og dobbeltrom med balkong. De er alle utstyrt med aircondition, satellitt-TV, Wi-Fi, safe, minibar og bad med badekar/dusj, hårføner og tøfler.

Les om rommene på Hotel Paradiso

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map