Hotell i Sanremo i Liguria

Hotel Nazionale San Remo

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Hotellet ligger i begynnelsen av gågaten, noe som betyr at du bare er en kort spasertur til byens mange tilbud. Med andre ord, dette er et hotell for deg som ønsker å bo sentrale.

Det er lett å komme seg rundt i byen

Det beste med hotellet er beliggenheten, etter en dag i sentrum kan du raskt og enkelt komme tilbake til hotellet. Spesielt om kvelden og etter et hyggelig restaurant besøk, er det hyggelig å la bilen stå og gå hjem. For deg som kommer med bil, er det mulig å parkere i en garasje på forespørsel og mot et gebyr.

Les mer om Hotel Nazionale San Remo

Takterrasse med utsikt over havet

Hotellet har ikke et basseng, men du har bare 300 meter ned til sjøen og stranden (hvis du er interessert i å leie en strandplass, ta kontakt med resepsjonen for en god pris). På taket derimot er det et boblebad for 8-10 personer samt en terrasse med solsenger, slik at du kan sole deg på første rad. I 6. etasje er det også en bar hvor du kan bestille kalde drikker samt lette måltider.

Selv i første etasje er det en loungebar, samt bord og stoler, slik at du kan se på folkemylderet mens du nyter god mat og drikke. Hotellets restaurant heter Quintessenza, på menyen finner du blant andre tradisjonelle retter fra Liguria.

Du bor i komfortable rom

Hotellet har totalt 83 rom. Alle har aircondition, Wi-Fi, satellitt-TV, safe, minibar og bad med hårføner.

Les om rommene på Hotel Nazionale San Remo

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map