Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Byen ligger mellom Ventimiglia og Imperia på den liguriske Riviera, og består av en ny og en gammel bydel. Gå deg vill i de bratte gatene i gamlebyen La Pigna, og beundre steinhusene, buegangene og de små torgplassene som hinter om en fortid som kan dateres helt tilbake til middelalderen.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Hopp i havet

Den nye bydelen er opprinnelig en gammel fiskerlandsby som i dag har blitt forvandlet til en elegant og verdenskjent badeby. Her kan du la deg fascineres av den nasjonale musikkfestivalen, Il festival della canzone italiana, og mange andre forestillinger og former for underholdning året rundt. Sanremo frister også med kunst, kultur og sport - dykking, vindsurfing, golf, ridning og mye, mye mer står på aktivitetslisten til de besøkende. Lei sykler og kjenn vinden i håret mens du følger den flotte sykkelstien langs stranden som forbinder Sanremo med nabobyene med sine 50 km. Området har også et unikt klima som er spesielt gunstig for blomsterdyrkning, og vakre blomster har blitt et av byens varemerker.

Les mer om Sanremo

Sjul teksten
 
 
search map