Hotell i San Terenzo di Lerici i Cinque Terre

Hotel San Terenzo

Utsikten fra hotellet til deres private strand Solsenger med utsikt over landsbyen San Terenzo di Lerici
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Bo på et vaskeekte strandhotell med privat strand, brygge, enorm takterrasse, gressplen og flere soldekk med parasoller og solsenger (mot tillegg). Med kun 200 meter til San Terenzo og omtrent 1 km til den større byen Lerici får dere et opphold midt i smørøyet mellom områdets to flotte forsvarstårn.

La feriedagene begynne

Lei sykler på hotellet og utforsk området, eller besøk golfbanen som ligger nærmt hotellet. Få tips til utflukter i resepsjonen, og besøk både La Spezia, Portovenere og Cinque Terre herfra. La leiebilen stå på hotellets parkeringsplass (600 meter unna) og spis både frokost og middag på hotellets restaurant - eller benytt dere av det brede utvalget i Lerici og La Spezia. Det skal sies at rommenes innredning ikke er den mest imponerende, men hotellets styrke ligger i beliggenheten, utsikten og strandservicen.

Les mer om Hotel San Terenzo

Dobbeltrom
- Disse 5 standardrommene har ikke balkong/havutsikt, men vender ut mot den nye strandpromenaden som forbinder San Terenzo med Lerici. Alle rommene har aircondition, Wi-Fi (fungerer best i hotellets sentrale del eller i fellesområdene), LCD-tv med satelitt-kanaler, telefon, safe, minibar og et bad med toalett, hårføner og dusj. Et av rommene har plass til en ekstra oppredning til og med 17 år. Ingen firesengsrom.
Dobbeltrom med balkong og havutsikg
- Disse 9 vestvendte rommene har alle møblert balkong med utsikt over bukten. Alle rommene har aircondition, Wi-Fi (fungerer best i hotellets sentrale del eller i fellesområdene), LCD-tv med satelitt-kanaler, telefon, safe, minibar og et bad med toalett, hårføner og dusj. Tre av rommene har plass til en ekstra oppredning til og med 17 år. Ingen firesengsrom.

Bestill deres opphold på strandhotellet

Gled dere til å tilbringe solrike dager på den herlige sandstranden eller på dagsturer i dette vakre området. Returner til dette svale hotellet i San Terenzo og unn dere en forfriskning i baren før middagen serveres i hotellets egen restaurant. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her.

Rommene på Hotel San Terenzo

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map