Feriebolig i San Bartolomeo al Mare i Liguria

Residence La Meridiana

 
Residence La Meridiana er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Residence La Meridiana er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til San Bartolomeo al Mare her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Residence La Meridiana er et nybygget kompleks som ligger 700 meter fra stranden og 600 meter fra San Bartolomeos sentrum.

På stedet finnes resepsjon, bar, hage, liten lekeplass, hyggelig basseng med et 25 x 10 meter stort basseng for voksne samt barnebasseng -bemerk at man skal gå over en (mindre) vei for å komme til bassengområdet, det er obligatorisk å benytte badehette-. Mot betaling kan man benytte seg av tennis, parkeringsplass eller garasje samt parasoller og solsenger ved bassenget.

Les mer om Residence La Meridiana

Leilighetene ligger i flere eiendommer, og de er ca 30 år gamle. Alle leilighetene har varmeanlegg, balkong eller terrasse og satellitt-tv.

Leilighetene på Residence La Meridiana

Ettromleilighet med 3 soveplasser - type A3

Leiligheten er på ca 25 m². De består av stue med kjøkkenkrok og dobbel sovesofa, ekstra seng, bad med toalett og dusj eller badekar, samt balkong eller terrasse.

Toroms-leilighet med 4 soveplasser - (type B4)

Leilighetene er ca 33 m². De består av stue med kjøkkenkrok og dobbel sovesofa, soverom med dobbelseng, bad med toalett og dusj eller badekar, samt balkong eller terrasse.

Toroms med 5 soveplasser - type B5

Leilighetene er ca 37 m². De består av stue med kjøkkenkrok og dobbel sovesofa, soverom med dobbelseng, bad med toalett og dusj eller badekar, samt balkong eller terrasse. Den femte sengen står enten i stuen, soverommet eller gangen.

Sjul teksten
 
 
search map