Feriebolig i San Bartolomeo al Mare i Liguria

Residence Il Borgo della Rovere

Det store bassenget ved restauranten Barnebasseng
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Her i bakkene utenfor San Bartolomeo al Mare kan dere bo kort unna motorveisavkjørselen uten å bli plaget av hverken støy eller sjenerende innsyn. Dere bor altså i rolige omgivelser, men ikke isolert - og tett på sommerliv og bademuligheter.

Nærhet til sjøen

Bydelen Rovere finner du i badebyen San Bartolomeo al Mare på Den Italienske Riviera. Spaser til havet og stranden på kort tid (ca. 800 m), og lei strandservice ved lidoen Bagni Medusa til rabatterte priser. Her finner du også strandpromenaden med butikker og restaurantsliv. Besøk gjerne den idylliske landsbyen Cervo knappe 2 km mot øst, eller slå dere løs i Diano Marinas innholdsrike gågate også ca. 2 km unna. De nærmeste supermarkedene ligger omtrent 500 meter fra feriestedet, og dere kan benytte dere av den shuttlebussen som kjører frem og tilbake til stranden på faste tidspunkter i løpet av dagen. Denne servicen er helt gratis for gjester på Residence Il Borgo della Rovere.

Mange gode fasiliteter til deg og din familie

På andre siden av den stille villaveien ligger bassengområdet med hele to svømmebasseng som deles med naboen. Her er det både basseng og et separat barnebasseng. Kjøp drikkevarer, is og en lett lunsj ved bassenget i høysesongen. Det er også her du finner restauranten La Femme som hovedsakelig servere havets herligheter, men som også har mer "landfaste" retter på menyen. Se frem til en stemningsfull opplevelse i restauranten med fin utsikt over bassenget og omgivelsene. 

I tillegg til basseng og restaurant finner dere en tennisbane her, en lekeplass for de minste, et vaskeri og et strykerom. Hvis dere ønsker ferskt brød til frokosten kan dere bestille brød, focaccia og croissanter i resepsjonen.

Du bor i leilighet med kjøkkenkrok

Leiligheten har ett soverom og en stue, du kan velge leilighet for henholdsvis 4 og 5 personer. Benyttes sovesofaen i stuen/kombinert kjøkken, blir bevegelses arealet mindre av naturlige grunner. Du kan også velge mellom en balkong eller terrasse/hage. Utformingen av terrassene kan variere i størrelse, design og utsikt. Fra noen terrasser har du svært begrensede utsikt da disse er innebygd, som igjen betyr vegger rundt. Leilighetene kan ligge i 1 eller 2 etasje og er delt inn i tre bygninger. Codice CITR-CAV-0009

Les om leilighetene på Residence Il Borgo della Rovere

 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Residence Il Borgo della Rovere

Les personlige anmeldelser av Residence Il Borgo della Rovere som ligger i Liguria. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Residence Il Borgo della Rovere. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 3 anmeldelser fra Residence Il Borgo della Rovere

Alletiders ferie!

Vi har i hvert fall lært at bildene ikke svarer til virkeligheten (det visste vi nå godt nok på forhånd :-)). Trodde bassenget var på Residence Il Borgo della Rovere, men du må gå over "gaten", som også er å leve med .... det er også litt lenger til stranden enn opplyst ca. 900 meter.

Les mer

Bedømmelse av Residence Il Borgo della Rovere

Les mer

Gode og dårlige opplevelser

Leiligheten vår hadde alt som var nødvendig for en ferie. God plass, kjøkkenutstyr tilfredsstillende, fint soverom, en stor terrasse og hage.
Dessverre betalte vi rengjøring både hjemmefra og ble belastet igjen på Il Borgo.
Altså 2 ganger.
Det ødelegger mye av feriehumøret, ettersom vi ellers liker alt!

Les mer
 
search map