Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Byen oppstod da de to mindre byene "San Bartolomeo" og "Rovere" ble slått sammen til én herlig ferieby. Her finner dere et hav av hoteller, ferieleiligheter, butikker og restauranter - alt dere trenger til en flott ferie ved sjøen. Ta en tur innover i landet og beundre den historiske småbyen Poiolo og dens gamle kirke dedikert til Sant´Anna.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

La feriedagene begynne

Slapp av på den deilige sandstranden og besøk nasjonalparken rett øst for byen; Parco comunale del Ciapà. Dra videre innover dalen og utforsk de sjarmerende landsbyene som enten krøker seg sammen i dalsøkket eller klamrer seg til fjellsidene. Vandre rundt i San Bartolomeo al Mares historiske sentrum, og gå for all del ikke glipp av Natale d'estate - sommerjulen - som har blitt feiret her hver 25. august de siste fem årene. Da kan barna treffe julenissen på sleden og fryde seg over den kunstige snøen som faller på kvelden, mens dere finner skatter i form av lokalproduserte håndverksgjenstander på markedet.

Bestill deres ferieovernattinger i San Bartolomeo al Mare

Ta en titt i vår online-katalog ved å bruke søkemotoren på toppen av siden, og se hva som passer for dere. Velg blant vårt håndplukkede utvalg av hoteller og ferieleiligheter med flotte beliggenheter i San Bartalomeo al Mare og i resten av Liguria. Spør også gjerne en av våre erfarne reisekonsultenter om tips og råd. Bare send oss en email via lenken på toppen av siden, ring oss på telefonnummeret til høyre eller bruk chat-boksen til venstre for å slå av en prat. Vi har over 15 års erfaring med reiser innen Italia, og hjelper dere gladelig med å skreddersy drømmeferien deres.

Les mer om San Bartolomeo al Mare

Sjul teksten
 
 
search map