Feriehus og hoteller i Rocchetta Nervina

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Byen ligger flott til i Monte Tercas fjellskråning, langt fra støy og trafikk. Her oppe er økonomien fortsatt hovedsakelig basert på oliven- og vindyrking, noe som gir stedet en deilig avslappet atmosfære. 

Beliggenheten litt oppe i høyden nær rivieraen gir området et behagelig klima, men har du bruk for litt avkjøling om sommeren kan du alltids ta en dukkert i en av de små innsjøene. 

Kart over Rocchetta Nervina

Klikker du på kartet nedenfor kan du blant annet se avstander til flyplasser og plasseringen av de feriehusene og hotellene vi tilbyr i området. 

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Spor fra middelalderen

I middelalderen passerte pilgrimmer gjennom byen på deres vei fra Piemonte til Nervinadalen. I dag kan du fremdeles se spor fra middelalderen i landsbye, blant annet ved  den karakteristiske, buede broen som forbinder byen og innkommende vei. Byen er en gammel landsby som består av skyggefulle hus, som nærmest er viklet inn i hverandre for beskyttelse fra den tidvis stekende solen. 

Les mer om Rocchetta Nervina

Klatring og juving

Det er ikke langt til kysten og klimaet er ideelt for en rolig ferie tilbragt mellom olivenlunder og vingårder. Rocchetta Nervina tilbyr svært gode muligheter for fotturer i den stille naturen og i de nærliggende skogene, eller klatring i de omkringliggende juvene - du kan til og med melde deg på juving på byens torg. Etter en lang tur er det velfortjent med en god middag typisk for området, bestående av geitekjøtt, bønner og kanin "alla Rocchettina". Det er tre spisesteder i byen - to restauranter og et osteria. 

Finn et feriehus i Rocchetta Nervina

Du kan bruke hotell-søkemotoren lengre oppe på siden til å finne hoteller, bed and breakfast, ferieleiligheter og villaer i Rocchetta Nervina. Vi har personlig håndplukket feriehus i hele Italia, og vårt utvalg inkluderer mange idylliske steder ved Den Italienske Riviera.

Søk på de datoene du er interessert i, så får du en oversikt over ledige overnattingssteder i byen. Her kan du lese våre egne beskrivelser av de forskjellige feriehusene, men har du likevel spørsmål er du hjertelig velkommen til å kontakte oss. Vi har lang erfaring med reiser til Italia, og hjelper deg gjerne med å sette sammen en uforglemmelig ferie.

Flyplasser og transport

Planlegger du å fly er det mest opplagt å finne en forbindelse til flyplassen i Nice (Frankrike), som er Rocchetta Nervinas nærmeste flyplass. Det er som oftest ganske greit å finne en passende, direkte forbindelse herfra til Norge.

Nærmeste togstasjon ligger i Ventimiglia, som blant annet har forbindelser til Nice og Genova. Når man gjerne vil bo litt tilbaketrukket i fredelige landsbyer er "prisen" ofte at det kan være vanskelig å komme seg til og fra feriehuset sitt med offentlig transport. Derfor velger mange å bestille leiebil hjemmefra med henting på flyplassen. Med en bil tilgjengelig blir det også lettere å utforske områdets severdigheter i ditt eget tempo.

Bestill en pakkereise med fly til Den Italienske Riviera

Skal du finne en flyreise som passer med ditt opphold i Rocchetta Nervina? Da er det enkleste å bestille det hele som en samlet pakke her hos In-Italia Reiser. Det er både billig og ikke minst tryggere da ferien din er dekket av Reisegarantifondet og pakkereiseloven. Bare velg å søke etter "Fly & opphold" ovenfor.

Finn en billig reise med fly til Den Italienske Riviera hos In-Italia Reiser

Utflukter

Har du lyst på litt utfordringer er juving, da man følger elva Torrente Barbaira, en artig aktivitet i området. I tillegg til mulighetene for en aktiv ferie er Rocchetta Nervina også er godt utgangspunkt for å besøke et hav av interessante byer i fjellene og nede langs kysten. Det er for eksempel ikke langt til yndige Apricale med dens innbydende og smale smau, trapper og gamle steinhus på flere nivåer. Nede ved kysten lokker blant annet Sanremo med et rikt handelsliv, et stort utvalg av spisestedet og et kasino. Du bor kort sagt i et område fullt av muligheter til å fylle hver feriedag med spennende, nye opplevelser.

Sjul teksten
 
 
search map