Hotell i Rocchetta di Vara i Cinque Terre

Hotel Cuccaro Club

Hopp i bassenget ute i hagen Du bor midt i den vakre naturen Restauranten er den store attraksjonen Dyrene gir Hotel Cuccaro Club masse karakter Mye grøntanlegg Da er grillen klar ... I denne vakre delen av Liguria finnes det få turister Rommene er pene og nydelige Ost, honning og friske fiken har alltid vært beste venner Pust inn lukten av tre i baren Det store innendørsbassenget Desserter er verdt å kjøre langt etter Hmm, hva skal jeg velge? Restauranten i jugendstil er en sjeldenhet Restaurant med utsikt til skog ... Naturen på sitt beste Familieforøkelse i villsvineflokken Hotel Cuccaro Club ligger i naturskjønne omgivelser Mengder av kvalitetsmat Aktiv ferie og rikelig med frisk fjelluft Spa-avdelingen på Hotel Cuccaro Club Et eksempel på hva restauranten tilbyr
 
Hotel Cuccaro Club er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Cuccaro Club er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Rocchetta di Vara her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Hotel Cuccaro Club tilbyr ikke mindre enn alt du trenger på ferien din - spesielt hvis du reiser med barn: Utendørs basseng med barnebasseng i den ene enden, innendørs svømmebasseng, velværeområde, fotballbane, stort lekerom, utendørs lekeplass, egen skog og en restaurant der de serverer mer enn 20 (!) forskjellige typer ravioli. In-Italias utsendte prøvde deres versjon med pærer - og var veldig begeistret.

Familien ønsker deg velkommen

Tanya, hennes bror og resten av familien er klar til å ønske deg velkommen til Hotel Cuccaro Club, som dateres tilbake til 1961, da de åpnet. Familien omfatter faktisk også en godmodig Newfoundlander (som heter Paco), en litt mindre hund, esel, geiter, villsvin og til tider også ponnier og hester. Resepsjonsområdet inneholder både mottak og bar med en espressomaskin, et kunstverk i seg selv, som er over 70 år gammelt. Stilen er familiær og nesten tyroleragtig på grunn av den enkle tilgangen til tømmer i området. Det er også en heis for å komme opp til rommene og restauranten.

Hvor er vi?

Omgivelsene er noen av de grønneste av det grønne. Hotel Cuccaro Club ligger midt i naturen, ved skogkanten. Det er ca. 1 times kjøring til byene i Cinque Terre (Monterosso), men det er raskere å kjøre til Sestri Levante, ettersom det er motorvei nesten hele veien dit. Sestri Levante har både sandstrender, gode shoppingmuligheter og en svært vakker og idyllisk beliggenhet. Nærmeste dagligvarebutikk finner du i Suvero, ca. 2 km unna - det er også ca. 2 km til nærmeste trattoria, hvis du ønsker et alternativ til restauranten på stedet.

Ellers finner du alle nødvendigheter og også en stor designeroutlet i Brugnato, som ligger ved motorveikrysset ca. 13 km herfra. Når du kommer til stedet vil du finne hotellet og resepsjonen på høyre side når du kan parkere på venstre hånd på parkeringsplasser langs veien. Hvis du ikke finner plass her, har de tre andre områder med parkering, som du kan bli tildelt.

Les mer om Hotel Cuccaro Club

Sp lisokalt

Hotel Cuccaro Club er et serveringsted for hele familien. Restauranten ligger i første etasje i hyggelige omgivelser i den beste Jugendstil. I forlengelsen herfra er det også en lukket veranda med utsikt over alt det grønne. Her er de spesielt kjent for sine mange varianter av ravioli. Pt. lager over 20 forskjellige typer, så det vil alltid være et eksempel du ikke har smakt, det er noe for hele familien. I tillegg til pasta lager de også mange retter med kjøtt, grønnsaker og pizza - til tross for avstanden til sjøen er det også noen ganger fisk på menyen. Du kan velge å bestille halvpensjon, noe som betyr at du kan velge mellom 5 forretter, 5 hovedretter og en dessert buffet. Alternativt kan du velge å spise a la carte.

I tillegg til ravioli og kjøtt fra egen gård, produseres her også på beste agriturismomanerer mange forskjellige typer syltetøy. Disse kan du smake til frokosten, den serveres som buffet i frokostrommet - på sommeren, og når været tillater det, er det også mulig å nyte frokosten utendørs. Om sommeren er det mulig å nyte lunsjen ute ved bassenget i hagen. Hvis du ønsker å være kokk for en stund, tilbyr hotellet også små tilpassede matlagingskurs, for eksempel pasta kurs. Spør i resepsjonen ved ankomst hvis dette er av interesse.

Velg mellom to bassenger, velvære og mange andre aktiviteter

Her på stedet kan du også gå i bassenget, selv på en regnfull dag. Hotel Cuccaro Club har hele to bassenger: Utendørsbassenget er bønneformet og har en barneavdeling i den ene enden. Rundt bassenget finner du solsenger som er perfekt for avslapning og soling. Innendørsbassenget er større og dypere (dybde varierer fra 130 til 190 cm.), så her er det mer plass for noen gode svømmetak. Innendørsbassenget er også oppvarmet fra ca. mars til november. Ved siden av bassenget er et velværesenter med badstue, tyrkisk bad og boblebad (tilgang til velværesenteret får du mot et lite tillegg, betales på stedet).

Lukter det litt for mye avslapning og du trenger mer frisk luft og å brenne kalorier, er det mulig å spasere i nærområdet. I nærheten av hotellet går det to løyper, som hver tar ca. et par timer, avhengig av skotøyet. Den ene er en del av Ligurias lengste tursti Alta via dei monti liguri, som er mer enn 440 km på toppen av Liguria. Det kan være et godt alternativ til turstien i Cinque Terre, som er svært populær og krever inngangsbillett. Du kan også leie sykler på Hotel Cuccaro Club. Merk at det ikke er garanti for tilstanden og antall sykler - du er velkommen til å forhøre deg ved ankomst på stedet hvis du er interessert i å sykle.

Rommene på hotellet har ikke minibar/minikjøleskap, men hotellet har et begrenset antall tilgjengelige, som kan bestilles ved ankomst.

Rommene på Hotel Cuccaro Club

Dobbeltrom

Hotellets 26 rom er alle pent og forskjellig innredet - de har wi-fi, TV (med italienske kanaler) og et bad med toalett, hårføner og dusj. Noen av rommene har balkong - kan ikke garanteres på forhånd, men kan bestilles ved booking. Rommene ligger i første eller andre etasje.

Trippelrom

Disse 3 rommene er pent og forskjellig innredet - de har wi-fi, TV (med italienske kanaler) og et bad med toalett, hårføner og dusj. Rommene ligger i første eller andre etasje.

Firesengs-rom

Disse 7 rommene er pent og forskjellig innredet - de har wi-fi, TV (med italienske kanaler) og et bad med toalett, hårføner og dusj. De to ekstra soveplassene kan være enten vanlige senger eller køyeseng. Noen av rommene har balkong eller terrasse - kan ikke garanteres på forhånd, men kan bestilles ved booking. Rommene ligger i første eller andre etasje.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Cuccaro Club

Les personlige anmeldelser av Hotel Cuccaro Club som ligger i Cinque Terre. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Cuccaro Club. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 4 anmeldelser fra Hotel Cuccaro Club

Veldig hyggelig vertinne

Vi har hatt en veldig fin tur, Cuccaro klubb var veldig langt oppe i fjellet, men hadde en veldig ¨hyggelig vertinne som tippset om utflukter, mm.

Les mer

Hyggelig familieeid hotell

Vi er fornøyde. Bodde midt i naturen, men nær spennende utfluktsmål. Veldig god service og god mat laget fra bunnen av med råvarer fra området.

Les mer

Bedømmelse av Hotel Cuccaro Club

Les mer

Bedømmelse av Hotel Cuccaro Club

Les mer
 
search map