Hotell i Riomaggiore i Cinque Terre

Hotel Villa Argentina

Terrasse med havutsikt
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

I Cinque Terre-by Riomaggiore ligger Hotel Villa Argentina i rolige omgivelser, langt fra tog og motorveier med utsikt til f.eks. den vakre kirken San Giovanni Battista fra 1340. De flesta rom har stor balkong og havutsikt. Gjester som ankommer i bil, kan bestille en parkeringsplass eller garasje bare 50 meter fra hotellet - noe som er en fordel da de fleste hoteller her i området ikke tilbyr parkering.

Panoramisk terrasse

Hotellet har en hyggelig fellesterrasse, som ble renovert i 2010, med en fin utsikt over hele byen. På klare dager kan man faktisk se helt til Korsika. Gjester som ankommer i egen bil kan med fordel bestille parkeringsplass eller garasje (mot betaling), beliggende kun 50 meter fra hotellet. De fleste av hotellene i området har ingen parkeringsplasser til rådighet. Vi anbefaler å bestille hjemmefra, da hotellet bare har et begrenset antall plasser.

Les mer om Hotel Villa Argentina

Hyggelige fasiliteter

I tillegg til resepsjon, bar og frokostsal med buffet, er det også vinkjeller på hotellet, hvor man kan kjøpe produkter fra lokalområdet. Man kan bestille en vinsmaking, slik at man får mulighet for å teste de prestisjefulle vinene fra Le Cinque Terre. Hotellet tilbyr også vaskeri.

Rom med balkong og havutsikt:
- Fra rommene, som er fordelt i tre etasjer, er det en fin utsikt over Riomaggiore og Middelhavet. Rommene fås enten som enkelt- eller dobbeltrom, og noen av rommene har plass til en ekstra oppredning. Det finnes kun et rom som har plass til fire personer ( med køyeseng). Alle rommene har safe, lcd-tv med satellitt-kanaler, vifte i taket, telefon, minibar og eget bad med toalett, hårføner og dusj. Hotellet har ikke heis.
Rom uten balkong og havutsikt:
- Disse fire rommene vender mot fjellskråningen, og er alle fire dobbeltrom (i et av dobbeltrommene er det plass til et barn på opptil 9 år). Alle rommene har safe, lcd-tv med satellitt-kanaler, vifte i taket, telefon, minibar og eget bad med toalett, hårføner og dusj. Hotellet har ikke heis.

Leilighetene

Leilighetene er tilgjengelige med ett eller to soverom og ligger i forskjellige bygninger rundt Riomaggiore. Du har imidlertid tilgang til fasilitetene hotellet har å by på, og du sjekker inn på hotellet i vanlig rekkefølge.

De har Wi-Fi, satellitt-TV, safe og hårføner, samt en liten kjøkkenkrok. Ekstra senger kan ligge i en sovesofa eller i en køyeseng. Ingen heis.

Les om rommene på Hotel Villa Argentina

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map