Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Herfra kommer man lett rundt med tog, som er det ideelle transportmiddelet i Le Cinque Terre. Riomaggiore er dessuten et sant paradis for de som liker å ta turer til fots - her er bredt utvalg av spennende utflukter.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

"Kjærlighetsstien"

På strekningen mellom Riomaggiore og nabobyen Manarola, finner man den kjente og legendariske "Via dell'Amore", "Kjærlighetsstien" som ble anlagt i 1930. På denne spaserturen langs fjellveggen har man en fantastisk utsikt over havet, og er derfor et yndet utfluktssted for forelskede par (og turister fra hele verden). Det er også mange som soler seg, eller bader langs klippene. Det finnes en bar underveis hvor det er mulighet for forfriskninger, men turen tar ikke mer enn ca 20 minutter.

Les mer om Riomaggiore

På oppdagelsesferd

Av øvrige severdigheter bør man ta turen til sognekirken San Giovanni Battista (1340), som er imponerende utsmykket med marmorrelieffer og borgen ”Il Castello sul Colle del Cerricò” (1200-tallet), hvor det også er en fantastisk utsikt over havet og byen. Bykjernen, med sine kronglete trappeformede gater og arkitektur fra 1300-tallet, er spennende å gå på oppdagelse i. Den ytre delen av byen er av "nyere" dato (slutten av 1800-tallet).

Kulinariske opplevelser

Riomaggiore kan dessuten tilby diverse kulinariske opplevelser, som naturligvis er preget av havnebyens beliggenheten. Her finnes mye god sjømat og desserter, med frisk og tørket frukt, honning og pinje-kjerner.

Sjul teksten
 
 
search map