Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Mest populære byer og områder

Nå kan du bestille din reise til Liguria direkte hos In-Italia - inkludert flybillett, leiebil på flyplassen, og våre kjente, håndplukkede feriehus i høy kvalitet. Og alt dette til markedets beste priser, slik at du kan få en billig reise til Liguria med alt inkludert - og sikret av Reisegarantifondet. 

Bruk vår søkemotor til å sette sammen reisen din fra flyplassen i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Bodø, Tromsø, Haugesund, Kristiansand eller Ålesund, til ankomst i Liguria.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Hvilken flyplass i Liguria?

Det er mulig å fly med mellomlanding(er) til flyplassen i Ligurias hovedby Genova, men den liguriske geografien har aldri vært perfekt for store flyplasser, så de fleste velger å heller ta et direktefly - eller et fly med én god mellomlanding - fra en av de norske flyplassene til enten Nice i Frankrike, Torino i Piemonte, Milano i Lombardia eller Pisa i Toscana. 

>> Les mer om Torino Caselle Flyplass
>> Les mer om Milano Malpensa Flyplass
>> Les mer om Milano Linate Flyplass
>> Les mer om Pisa Flyplass

Fly direkte til Liguria eller med mellomlanding

I vår søkemotor kan du søke etter reiser til Liguria fra 9 norske flyplasser til alle større flyplasser i Italia. Reisen foregår med rutefly, noe som gir deg optimal fleksibilitet. Kan du leve med å ikke selv bestemme helt presis avgangsdag eller -tidspunkt kan du finne et direktefly til en av flyplassene i nærheten av Liguria. 

Er du litt mer spesifikk er det kanskje nødvendig med en mellomlanding, men du kan alltid selv bestemme lengden på oppholdet ditt, noe som gjør reiser til Liguria med In-Italia til noe helt unikt. Du har også mulighet for å velge forskjellige flyselskaper, inkludert lavprisfly, noe som ikke finnes i andre søkemotorer. Samtidig er du og din ferie sikret av Reisegarantien. 

Mer informasjon til din reise til Liguria

Liguria ligger ut mot det liguriske hav i den nordvestlige delen av Italia, omgitt av Frankrike mot vest, Piemonte mot nord og Emilia-Romagna og Toscana mot øst. Regionen er en av de minste og mest fjellrike regionene i Italia; faktisk består hele 90% av regionen av fjell, deriblant fjellkjedene Alpene og Appenninene. 

Til tross for sin fjellrike karakter er Liguria mest kjent for sin fantastiske kyststrekning som er 350 kilometer land og ofte går under navnet Den italienske Riviera - og andre ganger Blomsterkysten (Riviera dei Flori) på grunn av de mange blomstene som dyrkes i drivhus i dette området. Den liguriske kysten har et mildt klima året rundt da den ligger i le av Appenninene, og byr på ideelle bademuligheter ved dens mange deilige, hvite sandstrender, steinstrender og klippeformasjoner. Noen av de beste strendene finner du i Diano Marina, Levanto og Alassio. 

Men det mest kjente og populære stedet i Liguria er naturreservatet og de fem byene - til sammen kalt Cinque Terre - som ligger øst for Genova. Dette kystområdet, som er på UNESCOs liste over verneverdig verdensarv, byr på en helt unik natur som egner seg perfekt til en fottur-ferie. Her er det billedskjønne fiskerleier, bratte klipper, små bukter, laguner og strender, naturlige terrasser med vinranker og oliventrær - og ikke minst en overflod av panoramiske havutsikter. Dessuten byr de fem byene - Monterosso, Vernazza, Corniglia, Manarola og Riomaggiore - på en rik kulturhistorie som er verdt besøket i seg selv.

>> Få mer informasjon om en ferie i Liguria her 

 
search map