Hotell i Recco i Liguria

Hotel Manuelina La Villa

Dagene flyr avsted ved bassenget Smak på den verdensberømte focacciaen Finn din egen hyggekrok Restaurant Manuelina Godbitene står i kø Et hav av focacciaer hives ut av ovnen Det liguriske kjøkkenet er verdt å kjøre langt for Hagen er fin og velstelt Gnocchi med pesto er en av Ligurias mest elskede retter
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Hotel Manuelina La Villa i Recco lokker med noe helt eget som andre gode hoteller ikke kan tilby. Her finner du nemlig et vaskeekte focacceria. Og selv om de naturligvis lager den allminnelige focacciaen som regionen Liguria er så kjent for, så er deres absolutte spesialitet nemlig den lokale varianten fra Recco. Det er en tynn focaccia med stracchino-ost (focaccia col formaggio eller focaccia di Recco) som har svært lite til felles med det originale focaccia-brødet da det er to lag papirtynn deig med ostefyll - og som også har fått europeisk BGB-stempel av EU (beskyttet geografisk betegnelse).

Mye mer enn bare focaccia

Den gode focacciaen er verdt å kjøre (meget) langt for. Men det er også mange andre gode grunner til å besøke Hotel Manuelina La Villa enn den velsmakende focacciaen. Her bor du på Den Italienske Riviera og med kort avstand til både Portofino og til og med nasjonalparken Cinque Terre, men fortsatt lokalt. Likevel slipper du å gi avkall på hverken hage, svømmebasseng, restaurant og god beliggenhet der du slipper å måtte kjøre til alt. Bassenget ligger i hagen og har både boblebad-funksjon og en egen avdeling for barn. Hvis du ønsker å bytte ut basseng med hav en dag har Manuelina en egen avtale med en lido i nærområdet, der du får rabatt på strandservice. Hagen er veldig pen, og omgivelsene er generelt flotte. Og hvis du kan se bort fra trafikken på veien som går ved siden av hotellet og fører til Recco - og synet av motorveien i det fjerne - så byr stedet kun på herligheter og gode ting.

Velg mellom to restauranter

Hvis du interesserer deg for lokal matkultur har du kommet til rett sted. På Hotel Manuelina La Villa finner du ikke bare en liten butikk som selger olje og andre uimotståelige spesialiteter - du får også hele to restauranter å velge mellom. Manuelina er den klassiske restauranten (stengt på onsdager) som serverer liguriske spesialiteter og fiskeretter - og er som regel åpen til både lunsj og middag.

Et litt billigere alternativ er spisestedet La Focacceria

som ligger litt skjult ca. 80 meter nedenfor hotellet. La Focacceria er kun åpent på kvelden, og serverer mange forskjellige slags focacciaer (de minner litt om et alternativ til pizza med forskjellige varianter av råvarer oppå), og deres absolutte spesialitet er den nevnte, tynne focacciaen med stracchino-ost focaccia di Recco. Her venter deg en himmelsk opplevelse - hvis du er glad i focaccia, selvfølgelig.

Hvis du vil ha halvpensjon, kan du bestille det hjemmefra, da serveres middagen på La Focacceria. Om sommeren er det ofte mulig å spise i hagen.
OBS: Hvis du velger fullpensjon, serveres middagen på La Manuelina. Unntak onsdager når La Manuelina er stengt, så får du en skikkelig meny som serveres på La Focacceria.

Les mer om Hotel Manuelina La Villa

Tett på alt du kan ønske deg

Selv om Hotel Manuelina La Villa ligger litt tilbaketrukket fra Recco så finner du butikker, kaffebarer og spisesteder innenfor knappe 500 meter. Og hvis du gjerne vil helt inn til sentrum av Recco er det snakk om en ca. 1 km lang spasertur. Her finner du også togstasjonen, noe som gjør at du enkelt kommer deg til den postkortvakre nabobyen Camogli, eller til fasjonable Santa Margherita, på få minutter. Du kommer deg like lett til Genovas fine, historiske sentrum (ca. 20 minutter med tog) og til nasjonalparken Cinque Terre, som ligger en togtur på tre kvarter unna hvis du velger en av de gode avgangene. Vil du på stranden behøver du hverken å ta toget eller starte bilen, for du finner strand i Recco, litt mer enn 1 km fra hotellet.

På Hotel Manuelina er det resepsjon, heis, parkeringsplass, Wi-Fi, salong, treningsrom og frokostrom. Tennisbane har du ca. 300 meter unna. Hvis du vil leie en scooter, spille golf eller sykle, har du denne ca. 5 km unna, og dykkesenteret finner du ca. 1 km unna. Ta kontakt med resepsjonen for å få all den hjelpen du trenger.

Du bor i fine rom

Alle rommene har eget bad med dusj eller badekar. Rommene har gulvteppe eller parkett.

Fasilitetene inkluderer aircondition, satellitt-TV (med sky kanaler), Wi-Fi, minibar, safe og hårføner. Noen rom har private terrasser - dette kan ikke garanteres på forhånd.

Rommene på Hotel Manuelina La Villa

Dobbeltrom

Pene og nydelige rom med eget bad med badekar eller dusj, (bare to av de) toalett og hårføner. Rommene har dessuten aircondition, satellitt-tv, Wi-Fi, minibar og safe. Flere av rommene har vannkoker, og et par har privat terrasse, men dette kan ikke garanteres på forhånd. Rommene har enten gulvteppe eller parkett. Det kan være en dobbeltseng eller enkeltsenger. Ca 16-20 m²

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map