Agriturismo i Recco i Liguria

Agriturismo Villa Carmelina

Her kan man se avstanden til motorveien i det fjerne Klassisk ligurisk landskap med jordterrasser
 
Agriturismo Villa Carmelina er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Agriturismo Villa Carmelina er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Recco her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

På Agriturismo Villa Carmelina har du rike muligheter til å kombinere det autentiske og landlige med kysten og havet. Her bor du nemlig oppe i høyden bak badebyen Recco ved legendariske Portofino.

Hvor befinner vi oss?

Vi er midt i den italienske riviera mellom Genova og Portofino ca. 260 m.o.h. Det er ikke havutsikt ovenifra, men kyst og handelsbyen Recco ligger bare 4 km unna.Det er her du finner de nærmeste butikkene. Det er også fra Recco du kan ta toget til de andre kystbyene og til Cinque Terre. Veien opp er bratt, men asfaltert. Motorveien krysses, men den sees ikke fra Agriturismo Villa Carmelina, men avhengig av vindretningen kan man høre noe i det fjerne (se bildet). Ved ankomst er det ikke en bestemt parkeringsplass, men det er gratis å parkere i svingen i den offentlige veien ca. 30 m unna.

Et deilig basseng

Stedets sentrale og naturlige samlingspunkt er bassenget. Her finnes det et lite toalett, så man trenger ikke å gå tilbake til rommet når den finnes der.

Smak på lokalproduksjonen

En agriturismo kombinerer tradisjonens tro landbruk med overnatting til feriegjester. Agriturismo Villa Carmelina produserer ligurisk olivenolje, flere grønnsaker, sitronlikøren limoncello og appelsinlikøren arancino. Produktene brukes naturligvis på kjøkkenet som du kan nyte på restauranten og dessuten kan du få kjøpe med deg diverse hjem, hvis du ønsker det. Det er også dyr på stedet. 100 meter unna har du mulighet til å hilse på både griser, hester, kaniner og høns. Det vil barn fra storbyene helt sikkert sette pris på.

Frokost og middag

Frokosten serveres delvis som porsjoner, mens enkelte produkter står på buffet. Du spiser i en innredet sal, men det er også mulig å ta med seg maten utendørs, når være tillater det. På kvelden i restauranten benyttes det først og fremst egne lokalprodukter, både kjøtt og grønnsaker. Når været tillater det serveres middagen langs bassengkanten, hvor det er en spesiell middelhavsstemning med opplyst basseng. Restauranten er også åpen for gjester utenifra, noe som skaper liv ved middagstid. Så hvis du kan leve med en bratt ankomstsvei, kompenserer bassenget og maten når du først er ankommet.

Rommene på Agriturismo Villa Carmelina

Dobbelrom med terrasse

Agriturismo Villa Carmelina har fire pene rom og alle har privat terrasse. De ligger i en annen bygning ca. 50 meter fra hovedbygningen, dvs. litt tilbaketrukken fra leven ved bassenget og restauranten. Tre av dem ligger i første etasje og den siste i 2. etasje på en liten skråning. To av dem har til og med et kjøkkenhjørne (med to gassplater og kjøleskap) som skal bestilles på forhånd og betales på stedet. Alle rommene har aircondition, wifi, tv, kjøleskap og bad med toalett og dusj. To ekstra oppredninger i køyeseng er mulig i alle rom.

 
 
search map