Hotell i Rapallo i Liguria

Hotel Europa Design

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Beliggenheten betyr at du er tett på vannet og byens strand, samtidig som du får et godt utgangspunkt for å oppdage flere av kystens små perler, som f.eks. nasjonalparken Cinque Terre og Portofino. På hotellet er det bar, restaurant og et lite velværesenter.

Nyt en velkomponert meny

På Hotel Europa Design er det en bar der du kan bestille kjølige forfriskninger før og etter maten. Det er også en felles oppholdsstue, tv-rom og en restaurant som heter Plinio Riviera. Her får du servert gode, tradisjonelle retter med et elegant preg akkompagnert av gode viner. I sommerhalvåret, og hvis været tillater det, kan du nyte herlighetene under åpen himmel.

Slapp av etter en begivenhetsrik dag

Du befinner deg i et område som er rikt på severdigheter, og ikke minst en vidunderlig natur. Kysten er nydelig, og det samme gjelder flere av de små byene som regionen byr på, enten langs vannet eller et stykke inne i landet. Vel hjemme igjen kan det være deilig å slappe av, og det kan du gjøre på hotellets såkalte takterrasse med noe godt å drikke, eller i hotellets lille velværesenter, der det er treningsrom, badstue og tyrkisk bad. Inngangen betaler du på stedet, og det gjør du også for behandlingene du bestiller. Adgang og behandlinger (aldersgrensen er min. 18 år) er på forespørsel, så vær ute i god tid om du er interessert.

Les mer om Hotel Europa Design

For deg som vil bo sentralt

Hotellet ligger tett på havnepromenaden, og du har flere hyggelige restauranten rett utenfor døren, og det samme gjelder barer og butikker av forskjellige slag. Beliggenheten er med andre ord perfekt for deg som foretrekker å kunne spise og drikke godt uten å måtte ta bilen. Da hotellet ligger midt i byens pulserende og sjarmerende sentrum er det lurt å forberede seg på at det kan være livlig trafikk utenfor hotellet.

Du kan velge et rom med utsikt

Det er totalt 56 rom på hotellet, som alle er pent innredet i "gammeldags" og elegant stil. Alle rom har telefon, satellitt-tv, minibar, safe, aircondition, Wi-Fi og bad med dusj/badekar og hårføner. Rommene er lydisolerte, så du vil ikke bli plaget av lyden fra trafikken utenfor.

SPA and fitness is closed during 2020.

Les om rommene på Hotel Europa Design

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map