Hotell i Rapallo i Liguria

Excelsior Palace Hotel Rapallo

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Excelsior Palace har en fantastisk beliggenhet nede ved vannet, og er faktisk det eneste 5-stjernershotellet langs den såkalte Portofinokysten. Her har du gode muligheter til å slappe av og bare nyte et fantastisk opphold. Hotellet ligger i utkanten av Rapallo, like over marinaen. Du har ca. en kilometer til sentrum og det fine utvalget. Hotellet har en fin strandklubb og du har også et oppvarmet innendørsbasseng

Dette er et historisk hotell

Hotellet ble født (under annet navn) allerede i 1901 og har vært møtestedet for 'the beau monde', der folk fra hele Europa ble trukket til strid. Hotellet har også figurert i film og var møteplass for allierte da forholdene skulle skrives ned etter første verdenskrig. Att Excelsior Palace har en historie å fortelle, kan derfor ikke unngås. Her inviteres du til store vakre haller som puster eleganse og gulv så godt polert at du nesten reflekterer over dem.

Les mer om Excelsior Palace Hotel Rapallo

Nyt en middag med utsikt

Det er lett å trives på Excelsior Palace, hotellet får høye rangeringer av sine gjester. Hovedsakelig på grunn av plasseringen, servicen og utsikten. Her er to eksklusive restauranter å velge mellom. Lord Byron er åpen hele året, og serverer et tradisjonelt kjøkken med kreativt preg. Her kan du nyte maten på terrassen mens du ser ut over havet. Eden Roc Lounge & Restaurant er hotellets sommerrestaurant som tilbyr lettere måltider i lunsjtiden. På kveldene kan du bestille mer raffinerte retter og apertifer til skinnende stearinlys og med musikk i bakgrunnen. Et romantisk sted med andre ord og med utsikt som heter Duga.

Forfriskninger om dagen kan bestilles enten i Yachting Bar, med panoramaterrasse som er åpent kl. 10-30-01.00 eller Sporting Bar som du finnervedi svømmebassengene, som er åpent fra kl. 10.00-17.00 om vinteren og kl. 10.00-17.00 om sommeren.

Unn deg en hel dag med bad og spa

For å komme over til havet kan du ta broen over kystveien, det er her på den andre siden du finner hotellets Beach Club som er åpen fra juni til september. Her finner du to ferskvanns infinity-bassenger med ferskvann, hvorav den ene har 6 boblebadstoler. De er 13 meter lange og 8 meter brede med en dybde på 1,50 -1,90 m i det ene og 0,40-1,40 m i det andre. Bassengene er sk. infinity og du har en fin utsikt over havet fra begge. I tillegg til dette er det et flytende basseng og på terrassen har du to boblebad, cabanas og et lysthus hvor du kan få en massasje. Når det gjelder massasje, har hotellet også en SPA-avdeling. Dette er åpent hele året og tilbyr et oppvarmet innendørsbasseng, treningsstudio og ulike behandlingsrom.

Spa-avdelingen åpner rundt 20/4..

Du kan lage flotte utflukter

Du bor som nevnt i utkanten av byen, og har ca. en kilometer til sentrum. Begynnelsen av Lungomare Vittorio Veneto når du innen 600 meter, så vel som marinaen. I Rapallo, som er en typisk ligurisk havn, har du et godt utvalg av barer og restauranter. I tillegg til dette har du en bank, postkontor, apotek og noen butikker. Utfluktsmulighetene er mange, og det er mye å utforske langs denne vakre kyststripen. Den pittoreske Portofino, som er et must, ligger bare 7 km unna.

Hvis du drar sørover kommer du til blant andre Chiavari, Sestri Levante, Moneglia, Deiva Marina med sin brede strand, Levanto og Cinque Terre nasjonalpark. Til den første av de fem landsbyene når du kommer nordfra, er Monterosso al Mare ca. 66 km. Hotellet arrangerer flere båtturer med forskjellige temaer, er du interessert i å høre mer om disse, kan du snakke med resepsjonen, og de vil hjelpe deg.

Rom med utsikt

Det er 140 rom på hotellet. Vi kan tilby deg forskjellige romkategorier. De er alle utstyrt med; aircondition, Wi-Fi, satellitt-TV, safe, minibar, bad med dusj, hårføner, badekåpe og tøfler.

Les om rommene på Excelsior Palace Hotel Rapallo

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map