Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

I Rapallo finner du hyggelige kaféer, restauranter og butikker. Strandpromenaden med de mange palmene er flott og herfra får du en meget god utsikt over havet, og ved enden av stranden ligger en liten borg fra 1500-tallet, hvor det blant annet arrangeres kunstutstillinger.

Kart over Rapallo i Liguria

Klikk på kartet over regionen Liguria nedenfor for å få et bedre overblikk over byen og plasseringen av de mange hotellene og feriehusene vi tilbyr her. 

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Ikon med positive krefter?

En gondolbane går fra sentrum og opp til kirkegården "Santuario di Montellegro", som er fra 1500-tallet og er tilknyttet en kirke som blant annet rommer et bysantinsk ikon som man påstår har positive krefter. 

Les mer om Rapallo

Prisnivå

Bak havnepromenaden er det en gågate med mange forskjellige butikker med kjente merkevarer, og langs vannet finner du et bredt utvalg av barer og restauranter. Prisnivået ligger i den litt dyre enden. Byen ligger ved siden av eksklusive Portofino og Santa Margherita, og litt lengre bort langs kysten ligger Ligurias hovedby Genova.

Skal du velge hotell eller feriehus i Rapallo?

Beliggenheten ved Den Italienske Riviera, Riviera di Levante og Monte Portofino Naturpark, gjør Rapallo til et attraktivt reisemål. Her finnes derfor et bredt utvalg av feriehus, derav In-Italia Reiser allerede har håndplukket de beste. Disse kan du se ved å bruke hotell-søkemotoren lengre oppe på siden. Bare angi dine ønskede reisedatoer for å se hoteller, ferieleiligheter, villaer osv.

Boligbeskrivelsene har vi skrevet slik at du får svar på de vanligste spørsmålene om fasiliteter, beliggenhet osv., og du kan naturligvis også se bilder og lese andre gjesters hotellanmeldelser. Har du spesielle ønsker til ditt feriehus i Rapallo eller ønsker du hjelp til å sette sammen den perfekte ferien i Italia, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss. 

>> Hotell eller feriehus til din ferie i Liguria - se vårt utvalg her

Flyplass og transport

Nærmeste flyplass ligger ved Genova. Denne betjenes blant annet av lavprisflyselskapet Ryanair og Alitalie, Italias største flyselskap. I skrivende stund er det ikke direkte forbindelse til Genova flyplass fra Norge. Men til gjengjeld er det vanligvis direkteruter til Pisa flyplass i sommersesongen, og denne ligger også innenfor Rapallos rekkevidde. 

 

Utflukter

Rapallo ligger spesielt godt til hvis du vil oppleve byene og naturen langs Ligurias kyst. Hopp på toget eller båten (om sommeren) og besøk sjarmerende byer som Camogli, Santa Margherita Ligure og Portofino. Å besøke San Fruttuoso-klosteret er også litt av en opplevelse om du kommer sjøveien. I tillegg er det gode muligheter for å snøre turskoene og utforske Monte Portofino Naturparks utallige turstier.

Når det kommer til dagsturer kan vi anbefale Genova, som også enkelt kan nås med tog. Her er spesielt den gamle bydelen verdt å avlegge en visitt med dets mange spennende butikker og sjarmerende restauranter. I motsatt retning ligger berømte Cinque Terre, som er en av områdets mest berømte severdigheter.

Vil du få mest mulig ut av din ferie i Liguria kan en guidet utflukt være en god idé. Her følges du av en sertifisert, lokalkjent guide som kan vise deg de små perlene som man ellers ofte overser på egenhånd. Våre samarbeidspartnere tilbyr et bredt utvalg av guidede turer og omvisninger i Liguria, som du kan bestille hjemmefra.

Lokale linker

Du kan finne mer informasjon om severdigheter i byen på dens offisielle turisthjemmeside (italiensk).

Sjul teksten
 
 
search map