Hotell i Punta Mesco i Cinque Terre

Hotel La Giada del Mesco

Havutsikten er vanskelig å unngå Hotellets mange terrasser Svømmebassenget og havet smelter sammen
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Hotellet ligger høyt oppe mellom byene Levanto og Monterosso - kun ca. 2,5 km fra Levantos strender. Det er gratis parkering og ellers gratis shuttle til Levanto.

Bo i romantiske omgivelser med utsikt

Hotellet ligger på en odde mellom byene Levanto og Monterosso (Le Cinque Terre), bare ca. 2½ km fra Levanto, hvor det både finnes private og offentlige strender. For friluftsfolk er det flere stier som går ned til både Levanto og Monterosso. Underveis kan man nyte utsikten til samtlige fem byer i Le Cinque Terre. Det er gratis parkering for hotellets gjester ( så kom gjerne med bil), ellers tilbyr hotellet gratis shuttle buss fire ganger daglig ned til Levanto sentrum/strand, og fem ganger daglig fra Levanto tilbake til hotellet (seneste avgang ca. kl 23:00)

Les mer om Hotel La Giada del Mesco

Ved bassenget er det lett å glemme tiden

Svømmebassenget har en panoramisk beliggenhet, hvorfra man har en flott utsikt utover havet, fjellskråningene med alle vinstokkene og hele den liguriske kysten ( Den Italienske Riviera) mot Portofino og Genova. Ved svømmebassenget er det naturligvis parasoller, solsenger, bord og stoler som gjestene kan benytte seg av.

Rik frokost og lettere lunsj

Innenfor er det en liten resepsjon, noen felles oppholdsrom (med Wi-Fi tilgjengelig) og en bar, hvor du kan få servert forfriskende drikkevarer og lette måltider (sandwich, snacks osv), så du ikke trenger å dra ned til Levanto for å spise lunsj og middag. Vi gjør oppmerksomme på at det ikke er restaurant på stedet, men hvis du bare ønsker et lett måltid kan det godt la seg gjøre å spise lunsj eller middag uten å forlate hotellet. Fra den lukkede terrassen der frokosten inntas får du en betagende havutsikt, som kan få deg til å falle helt i staver slik at måltidet fort blir forlenget.... Hotellet har ingen heis, men til gjengjeld så er kjæledyr velkommen.

Rom med liten terrasse og havutsikt:
- Alle 11 rommene har en liten terrasse med havutsikt. De er fordelt på tre områder: 5 av rommene ligger under den overdekkede frokostsalen, og har terrasse med pergola og panoramisk havutsikt. De siste 6 rommene ligger i to gule bygninger oppe bak svømmebassenget/frokostsalen og har likeledes en fin utsikt over havet. Rommene har minibar, aircondition, telefon, safe, flatskjerm tv med satellittkanaler og eget bad med toalett og dusj.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Hotel La Giada del Mesco

Les personlige anmeldelser av Hotel La Giada del Mesco som ligger i Cinque Terre. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel La Giada del Mesco. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 62 anmeldelser fra Hotel La Giada del Mesco

En perle

Kjempefint, koselig, rolig hotell med fantastisk utsikt. Hyggelig personale og supert med gratis transport til og fra Levanto.

Les mer

Et paradis for den som søker ro og fred

Veldig fint hotell med god service. Fantastisk utsikt, fine rom med egen terrasse å sitte på og nyte utsikten fra. Rolig og deilig. Fin frokost.
Man er på stien til Monterosso om man vil gå tur. Men et stykke fra Levanto for dem som vil være nære restauranter, kaféer og annet utvalg.

Les mer

Vakker utsikt og vennlig personale

Vi hadde en ukes opphold på hotellet og nøt hver eneste dag. Vakker utsikt fra balkongen vår. Vennlig personale. Fint utvalg til frokost inkl. tilberedt omelett etter ønske. Hyggelig med skyttelbuss til/fra byen. Definitivt et sted vi kunne besøke igjen.

Les mer

Ideelt som utgangspunkt for Cinque Terre og Portofino.

Veldig bra beliggenhet, flott utsikt, nydelig rom og svært imøtekommende personale.

Les mer

En unik perle

Et fantastisk fint sted, helt ned i gir.
Absolutt fred og ro. Vakker utsikt.
Rent og ryddig overalt, søt og vennlig personale. wi-fi-forbindelsen hopper litt, men det kan være sundt nok å prøve å ikke være online hele tiden.

Les mer

Opplevelse å få bo her

En fantastisk plass med en betjening som ikke hadde ordet nei i sin munn. Var hjelpsomme fra det øyeblikket vi kom til vi reiste igjen. Hotellbuss fram og tilbake til Levanto med egne tider for henting.
Vi klarte ikke å nå første buss til byen, men det var ikke noe problem, de kjørte oss gjerne.
Maten var helt ok, men et lite minus med alle vepsene , spesielt til frokost. Siden min kone er allergisk mot vepsestikk måtte vi passe på hele tiden. Men også her hadde de en løsning, de matet vepsene slik at folk kunne spise i fred.
Kommer gjerne igjen.

Les mer
 
search map