Feriebolig i Portovenere i Cinque Terre

Residence Le Terrazze

Residence Le Terrazze er de fargerike bygningene til venstre
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Stedet kan på avstand godt forveksles med det nærliggende fiskeværet Portovenere, som pryder kysten, med sitt karakteristiske "pastell-orgie". Dette komplekset er nemlig bygget etter lokale byggetradisjoner.

Ta båten til de 5 byene

Bare en knapp kilometer fra Portovenere sentrum og fergeleiet, hvor man kan ta båten til naboøya Palmaria og til de fem byene i Nasjonalparken Cinque Terre, ligger Residence Le Terrazze og skuer utover havet. Du kan enten velge å gå til sentrum av Portovenere eller ta den offentlige minibussen som går hvert kvarter tett på Residence Le Terrazze (og koster nesten ingenting). I juli og august går den daglig helt frem til midnatt, mens den i perioden før og etter høysesongen kun går i helgene. Nærmeste dagligvarehandel ligger ca. 200 meter unna, mens nærmeste supermarked (med litt større utvalg) ligger ca. 1 km unna.

Les mer om Residence Le Terrazze

Stedets mange fasiliteter

Blant stedets mange attraktive fasiliteter kan nevnes en solterrasse, et stort svømmebasseng med saltvann og barnebasseng som også er åpent for folk utenifra, og derfor kan det være en del folk i høysesongen. Det er også en småsteinsstrand der det er mulig å bade, hoppe fra bryggen og leie solsenger og parasoll. Hvis du ønsker å sole deg enten ved bassenget eller stranden, må du bestille en solseng og parasoll, men ellers kan du benytte deg fritt av bassenget og dra på den offentlige stranden uten å betale. På lørdager kan det være bryllupsfest på stedet, men bassenget er alltid tilgjengelig for stedets gjester i den normale åpningstiden.

NB! Gratis parkering er tilgjengelig foran hotellet, men kun etter tilgjengelighet. Ønsker du parkering under tak er dette tilgjengelig på forespørsel og mot betaling.

Også mulighet for frokost

Innenfor finner du en restaurant hvor du kan kjøpe frokost og lunsj som buffét. I restauranten tilberedes både pizza og tradisjonelle, liguriske retter. Området i resepsjonen har internett-point og Wi-Fi. Det er en heis på stedet. Vennligst bemerk at ekstrasenger i leilighetene vil være 190 cm.

Ettromsleilighet for 2 +2 personer (med balkong og havutsikt)
- Disse 4 leilighetene har alle privat uteområde (størrelsen på balkongen varierer, og det er ikke alltid plass til samme antall stoler som sengeplasser). De har alle en stue med kjøkkenkrok (2 kokeplater), aircondition, internettilgang (mot tillegg), lcd-tv, telefon og bad med toalett og dusj. I denne kategorien finner vi en ettromsleilighet til to personer, en til tre (med balkong) og to til fire personer (begge i andre etasje med stor terrasse). Leiligheten for to personer har en liten balkong med havutsikt de man kan stå, men ikke sitte, i tillegg til en større, møblert balkong på baksiden. En av leilighetene til 4 personer er handikap-vennlig. De ekstra sengeplassene er enten i sovesofa eller køyeseng.
Toromsleilighet for 3 +2 personer (med balkong og havutsikt)
- Disse 12 leilighetene har alle private uteområder (størrelsen på balkongen varierer, og det er ikke alltid plass til samme antall stoler som sengeplasser). De har alle en stue med kjøkkenkrok (2 kokeplater), et soverom med dobbeltseng, aircondition, internettilgang (mot tillegg), lcd-tv, telefon og bad med toalett og dusj. Tre av dem er til 3 personer (enten med terrasse eller balkong, og alle tre sover i soverommet i en av leilighetene), mens syv av dem er til 4 personer, og de to siste er til 5 personer. Den ene av leilighetene til 5 personer ligger i nærheten av restauranten i tredje etasje, har en stor privat terrasse og er den eneste leiligheten med badekar og oppvaskmaskin. Den ene av leilighetene til 4 personer ligger i tredje etasje i nærheten av restauranten og har en liten trapp opp til en fellesterrasse der hagemøblene er reservert til denne leiligheten. Soveplassene utover de to første personene kan enten være i køyeseng eller sovesofa, og er enten i det ene eller det andre rommet avhengig av romfordeling og grunnplan.
Rom med havutsikt
- I tillegg til leiligheter, har stedet også fem rom med havutsikt. Dvs. her er frokost og daglig rengjøring inkludert i prisen, men ikke tilgang til kjøkken som i leilighetene. Alle rommene har adgang til uteområde av et eller annet slag - enten terrasse, balkong eller direkte utgang til fellesterrasse. Tre av rommene har plass til en ekstra soveplass. De har alle aircondition, internettilgang (mot tillegg, lcd-tv, telefon og bad med toalett og dusj.Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Vis à Vis

Sestri Levante, Liguria

Hotel Porto Roca

Monterosso, Liguria

Agriturismo Villa Gnocchi

Santa Margherita Ligure, Liguria

Anbefalinger for deg

Hotel Sette Archi

Ameglia, Liguria

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Liguria

Hotel Vis à Vis

Sestri Levante, Liguria

Populært i Liguria

search map