Feriebolig i Portovenere i Cinque Terre

Residence Le Terrazze

Residence Le Terrazze er de fargerike bygningene til venstre
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Stedet kan på avstand godt forveksles med det nærliggende fiskeværet Portovenere, som pryder kysten, med sitt karakteristiske "pastell-orgie". Dette komplekset er nemlig bygget etter lokale byggetradisjoner.

Ta båten til de 5 byene

Bare en knapp kilometer fra Portovenere sentrum og fergeleiet, hvor man kan ta båten til naboøya Palmaria og til de fem byene i Nasjonalparken Cinque Terre, ligger Residence Le Terrazze og skuer utover havet. Du kan enten velge å gå til sentrum av Portovenere eller ta den offentlige minibussen som går hvert kvarter tett på Residence Le Terrazze (og koster nesten ingenting). I juli og august går den daglig helt frem til midnatt, mens den i perioden før og etter høysesongen kun går i helgene. Nærmeste dagligvarehandel ligger ca. 200 meter unna, mens nærmeste supermarked (med litt større utvalg) ligger ca. 1 km unna.

Les mer om Residence Le Terrazze

Stedets mange fasiliteter

Blant stedets mange attraktive fasiliteter kan nevnes en solterrasse, et stort svømmebasseng med saltvann og barnebasseng som også er åpent for folk utenifra, og derfor kan det være en del folk i høysesongen. Det er også en småsteinsstrand der det er mulig å bade, hoppe fra bryggen og leie solsenger og parasoll. Hvis du ønsker å sole deg enten ved bassenget eller stranden, må du bestille en solseng og parasoll, men ellers kan du benytte deg fritt av bassenget og dra på den offentlige stranden uten å betale. På lørdager kan det være bryllupsfest på stedet, men bassenget er alltid tilgjengelig for stedets gjester i den normale åpningstiden.

Også mulighet for frokost

Innenfor finner du en restaurant hvor du kan kjøpe frokost og lunsj som buffét. I restauranten tilberedes både pizza og tradisjonelle, liguriske retter. Området i resepsjonen har internett-point og Wi-Fi. Det er en heis på stedet. Vennligst bemerk at ekstrasenger i leilighetene vil være 190 cm.

Rom med havutsikt
- I tillegg til leiligheter, har stedet også fem rom med havutsikt. Dvs. her er frokost og daglig rengjøring inkludert i prisen, men ikke tilgang til kjøkken som i leilighetene. Alle rommene har adgang til uteområde av et eller annet slag - enten terrasse, balkong eller direkte utgang til fellesterrasse. Tre av rommene har plass til en ekstra soveplass. De har alle aircondition, internettilgang (mot tillegg, lcd-tv, telefon og bad med toalett og dusj.Leilighetene på Residence Le Terrazze

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Residence Le Terrazze

Les personlige anmeldelser av Residence Le Terrazze som ligger i Cinque Terre. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Residence Le Terrazze. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 31 anmeldelser fra Residence Le Terrazze

Inngang til Cinque Terre

Veldig bra beliggenhet, nær bussholdeplass og god gangavstand til sentrum.
Uteplass/terrasse veldig bra, ettermiddagssol til kveldssol.
Kjøkkenutstyr er litt spartansk, men veldig høy kvalitet på grytene.
God service og lett å komme i kontakt med personalet.

Les mer

Fantastisk uke i Portovenere

Residence La Terraze er et leilighetshotell med bytte av laken og håndklær en gang/uke. Vi fikk en leilighet med et sovrom og stue/kjøkken med en sovesofa til våre tenårsdøtre. Stort bad med dusjkabinett (med bra trykk!) og en fantastisk stor terrasse med bord, stoler og to solsenger. Utsikten fra rommene var storslått! Fra terrassen rett ved vår gikk en trapp ned til stranden. Leie av solsenger og parasoll er dyrt men vi hadde med badet bare noen timer hver dag foruten siste dagen, da leide vi solsenger. Anbefaler badeskor, stranden består av stein. Vi brukte ikke poolområdet.
Vi spiste hotellets triste frokost de to første dagene (7 euro /person per dag ) men spiste deretter frokostblandning m.m på vår herlige terrasse.
Klimaanlegget i leiligheten fungerte utmerket.

Les mer

Flott beliggenhet, rolig og fin natur

Hadde et flott opphold i Le Terazze. Fin leilighet med fin utsikt og romslig kjøkken.
Noe skuffet over at det står 2 roms leilighet og kun 1 soverom. Hadde forventet 2 soverom i en 2 romsleilighet. Savnet også en form for stue og sofa. Kjøkken og bad var derimot flott, og det var delig med aircondition som fungerte godt.

Må også påpeke at nettverket (internett) var veldig tregt og dels ikke fungerende.

Les mer

Fint sted

Virkelig vakker by. Veldig sjarmerende området. Bra basseng og strand. Leiligheten er svært liten og det er ganske misvisende å skrive at vi hadde en 2-roms leilighet var det bare ett soverom og ett bad.

Les mer

Hyggelig hotell med flott utsikt over Portovenere

Jeg var så heldig at på grunn av få gjester, bli oppgradert til en leilighet som var dobbelt så stor til samme pris.
Når man finner ut at det er busservice inn til byen ca. hvert tjuende minutt, er det lett å komme til og fra sentrum. Hvis man skal handle er det bare et supermarked i sentrum. Husk de har siesta fra 13-17.
Restaurantens meny foreslo hovedsakelig fiskeretter som jeg ikke har prøvd. Men frokosten var ok, men uten egg, bacon og sånt.
Hvis du vil ha fred og ro er IKKE dette stedet for deg, for det er helt vilt med trafikk av biler og motorsykler hele dagen som prøver å finne plass på hotellets stor parkeringsplass.

Det var ikke gjort rent eller oppredde senger i hele perioden. De tømte bare ett søppelspann hver dag.

Les mer

Bedømmelse av Residence Le Terrazze

God plass, godt med lagringsplass og stor terrasse.

Les mer
 
search map