Hotell i Portovenere i Cinque Terre

Grand Hotel Portovenere

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Portovenere er en autentisk, liten by som det er lett å elske, og der atmosfæren er topp. Når alle dagsturistene har hoppet på dagens siste båt senker roen seg over byen og du kan nyte livet i atmosfæren.

Populært hotell

At Grand Hotel Portovenere får gode skussmål av sine gjester er ikke så rart. En fremragende beliggenhet, god frokost og vennlig personale er alle komponenter som gjør ferien din så trivelig som mulig. Den vakre bygningen er et gammelt kloster fra 1600-tallet, og det hvelvede taket oser av historie. Det beste med hotellet, i tillegg til den sentrale beliggenheten nær havet, er terrassen og utsikten derfra. Et praktfullt sted å slappe av med en drink fra baren. Lobbyen og resten av fellesområdene er også vakre og innbydende. For deg som ønsker å trene, er det et utendørs treningsstudio (med noen maskiner), ca. 30 meter fra hotellets bygning. Tilgang til treningsstudioet er gratis, men for SPA-avdelingen betaler du inngang på stedet.

Les mer om Grand Hotel Portovenere

Et hav av utflukter for dine føtter

Det er en drøm for mange å kunne tilbringe tid i Portovenere i stedet for å bare besøke byen på en dagstur, som så mange gjør når de reiser frem og tilbake fra nasjonalparken Cinque Terre. Det fine for deg som gjest ved Grand Hotel Portovenere er at båten legger til kai rett ved siden av hotellet, kun et par hundre meter unna, noe som gjør det enkelt for deg å besøke både de fem byene og La Spezia og alle mulighetene som finnes der.

Spis godt på Italia-ferien din

I Portovenere er det mange gode restauranter med spiseplasser under åpen himmel selv om byen ikke er så stor. Så på kvelden kan du spasere langs kaien der det ene spisestedet erstatter det andre, og du kan velge din favoritt. Eller hvorfor ikke bare slå deg ned og få noe godt i glasset mens du beundrer den flotte utsikten over havet og de omkringliggende bakkene.
Det er også mulig å spise på hotellet. Palmaria serverer tradisjonelle retter (fisk og skalldyr) med eleganse som du kan nyte mens du ser ut over den vakre utsikten over byen gjennom de store vinduene.

Lyse og komfortable rom

Du kan velge mellom olike romstyper som er lyse og komfortabelt innredet. Fasilitetene er de samme; aircondition (hotellet vurderer når det skrus på), Wi-Fi, satellitt-tv, minibar, safe og privat bad med dusj og hårføner.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map