Ferieovernattinger i Portofino

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Beskyttet mot elementene i denne naturlige bukten finner dere Portofino - en tidligere fiskelandsby som nå er mer kjent for sin luksushavn med yachter i millionklassen forankret foran de fargerike fasadene. Den ligger ved enden av en blindvei på en liten halvøya mellom Genova og Cinque Terre, og de nærmeste nabobyene er Rapello, Santa Margherita Ligure og Camogli.

Dra på utflukt til luksusbyen

Å bo her krever en tykk lommebok á la Armani og de mange Hollywood-kjendisene som ferierer her, men en dagstur er fullstendig oppnåelig for oss dødelige, og litt av en opplevelse. La bilen stå oppe i fjellskråningene (Portofinos sentrum er bilfritt) og spaser ned til havnen. På veien kan dere besøke festningen og S. Giorgio-kirken, og nyte utsikten ovenfra. Hva med å stikke innom utendørs-museet med skulpturer pent plassert blant olivenlundene, eiketrærne og de slanke sypressene? Eller dykke etter det kanadiske skipsvraket "Mohawk Deer" som sank rett utenfor Portofino under en kraftig storm i 1967. Dersom dere kommer båtveien blir dere møtt av et fantastisk syn, med de pastellfargede husene omkranset av blått hav, grønne trær og skinnende lystbåter-perler som dupper i de glitrende bølgene. Dere kan også ta beina eller syklene fatt langs den panoramiske kystveien fra nabobyen Santa Margherita Ligure. Havnen er preget av restauranter uten priser på menyen og elegante merkevarebutikker uten prislapper - penger er ikke noe hinder for deres faste klientell. Men til tross for dette oppdager dere kjapt at denslags slett ikke har skremt bort lokalbefolkningen - her henger klesvasken på tvers av gatene som så mange andre steder i Italia, og utenfor høysesongen kan dere se lokale fiskere trekke båten opp på land etter dagens tur på havet.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Bestill deres ferieovernattinger i Portofino

Ta en titt i vår online-katalog ved å bruke søkemotoren på toppen av siden, og se hva som passer for dere. Velg blant vårt håndplukkede utvalg av hoteller og ferieleiligheter med flotte beliggenheter i Portofino og i resten av Liguria. Spør også gjerne en av våre erfarne reisekonsultenter om tips og råd. Bare send oss en email via lenken på toppen av siden, ring oss på telefonnummeret til høyre eller bruk chat-boksen til venstre for å slå av en prat. Vi har over 15 års erfaring med reiser innen Italia, og hjelper dere gladelig med å skreddersy drømmeferien deres.

Les mer om Portofino

Sjul teksten
 
 
search map