Feriebolig i Pietra Ligure i Liguria

Residence Riviera

Hopp i bassenget Omgitt av palmer og annet grønt Koble av på fellesterrassen Balkongen til en av leilighetene Pene og moderne leiligheter
 
Residence Riviera er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Residence Riviera er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Pietra Ligure her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Residence Riviera ligger i utkanten av Pietra Ligure i grønne omgivelser omkranset av en olivenlund. Det er god plass på stedet med både en stor fellesterrasse, et bassenganlegg med barnebasseng, solsenger og parasoller, samt en romslig parkeringsplass. I tillegg er det resepsjon, heis og frokostrestaurant der du mot et beskjedent tillegg kan starte dagen med en enkel frokost som serveres som buffét. Det er også et lekeområde med lekeplass for de yngste i reisefølget.

La bilen stå

Med knappe halvannen kilometer til den gamle bydelen Pietra Ligure og bare 400 meter til stranden, kommer du deg lett omkring i løpet av ferien - og hele familien kan bli underholdt, uansett hvilke ønsker de måtte ha.

Residence Riviera har en rabattavtale med en lido, men du kan også velge å bade på den offentlige stranden (gratis). Det er til og med hundestrand i området hvis du har tatt med deg menneskets beste venn på ferien. Nede ved strandpromenaden finner du også den nærmeste restauranten (ca. 400 meter unna).

Du kan også leie sykler på Residence Riviera. De har fem tilgjengelig på området, som ikke kan bestilles på forhånd - men brukes ved først til mølla prinsippet. For små ærend og små turer kan de brukes gratis, mens du betaler et lite tillegg for en heldagsleie.

Om sommeren blir det slått opp et omreisende tivoli ved Residence Riviera, til manges glede. Men vi vil gjøre oppmerksomme på at det kan oppleves som støyende.

Les mer om Residence Riviera

Komfortable leiligheter

Du kan velge mellom to størrelser alt avhengig av hvor mye plass du vil ha. Leilighetene er alle utstyrte med aircondition, Wi-Fi og balkong.

Les om leilighetene på Residence Riviera

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Residence Riviera

Les personlige anmeldelser av Residence Riviera som ligger i Liguria. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Residence Riviera. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 10 anmeldelser fra Residence Riviera

Deilig ferie ved den italienske riviera

Vi hadde en deilig ferie i en stor leilighet, 5 mennesker. Leiligheten hadde to gode, store rom med te-kjøkken (gode nok til matlaging hjemme med gassbluss), to bad og en sovesofa til to i stuen/oppholdsrommet.
Har nytt oppholdet på Residence Riviera, der alt var tilfredsstillende med fin service og engelsktalende personale. Leiligheten lå godt til med utsikt opp mot fjellene eller ned mot byen. Vi bodde mellom to byer; Borgio Verezzi og Pietra Ligure. Kan ikke annet enn å anbefale stedet :-)

Les mer

Bedømmelse av Residence Riviera

Les mer

Bedømmelse av Residence Riviera

Les mer

Bedømmelse av Residence Riviera

Les mer

Fine leiligheter, kort vei til stranda, skuffende basseng

Fine nyoppussede leiligheter. Greit utstyrt kjøkken. Gangavstand til stranda. Nydelig strandpromenade. Både betaling og gratis strand. Svært skuffende basseng området. Det var dypt over det hele. Slitsomt å måtte holde seg flytende på noe hver gang ville bade fordi man ikke kunne stå der. Vanskelig for unga. Barnebassenget var bare et lite flyttbart ett som til tider så dårlig renset ut. Siesta på bassenget på 3 timer midt på dagen, ikke oppgitt i beskrivelsen. Fordi badevakta hadde pause. Det toppa seg den ene formiddagen da badevakta dere med hagearbeid hele formiddagen, klippe gress og vanne ol. Og da han endelig kom tilbake kl 12.15 kom han bare for å stenge bassenget. I tillegg stengte det tidlig på kvelden. Til og med våre svært badeglade barn var veldig skuffa over bassenget og kommenterte det uten at vi hadde sagt noe. Hadde det stått noe om disse dårlige bassengfasilitene hadde vi valgt noe annet. Dyr parkering. Det er satt av en bitteliten til hver leilighet så denne burde vært gratis. Hadde vi visst at det er en stor gratis parkeringsplass rett ved siden av hadde vi ikke bestilt plass. Tivioli hele sommeren på nabotomta. Mye støy på kvelden derfra. Virker som det er der hvert år så burde stått noe om det.

Les mer

Et skuffende opphold

Jeg har feriert i Italia i mer enn 30 år og aldri vært skuffet - før nå. For det første er det vesentlige avvik i den informasjonen som er lagt ut på siden til In-Italia, men også avvikende informasjon på hotellets egen hjemmeside. Det oppgis fra In-Italia at man kan booke frokost for et "beskjedent tillegg og nyte en herlig buffet". Det kan være at 7 euro pp pr dag er beskjedent, men buffeten er langt fra herlig. I praksis er dette kun en standard italiensk "colazione" eller complimentary breakfast som ellers ville vært inkludert i døgnprisen. Videre var det ikke opplyst at hele residensen er stengt under pomeriggio/"siesta" fra 1330-1530, hvilket innebærer at også bassenget er off limits i denne perioden. Hotellet/residensen har i utgangspunktet en hyggelig bar/resepsjon, men den er betjent til så begrenset tid at de boende ikke får benyttet seg av baren. Resepsjonen stenger kl 1800, hvilket er da man normalt gir seg for dagen mht soling og bading. Da hadde det vært hyggelig å slappet av enten i sittegruppene ute eller i det avkjølte bar-/resepsjonsområdet inne. Det står også opplyst fra In-Italia at man fritt kan benytte volleyball-banen og nyte andre aktiviteter. Ingen av delene forefinnes på stedet. Fra hotellets egen hjemmeside kan man lese at de har avtale med et nærliggende hotell (4 Stagioni) for å spille tennis. På forespørsel fra meg om booking av time på tennisbanen, møtte jeg kun et måpende fjes i resepsjonen. Dette hadde de aldri hørt om.... Heldigvis fantes det én hyggelig ansatt person (han som styrer frokosten) og han kunne fortelle meg at det fantes en offentlig bane i byen som man kunne leie bane og utstyr. Det bringer meg til mitt siste punkt; personellets service. Det er første gang jeg har opplevd å bli oppfattet som et problem som boende/reisende til stedet. Allerede før ankomst ble det problemfullt at vi ankom sent, selv om dette løste seg forholdsvis greit. Det er ingen service ila oppholdet - kun utvask etter utsjekking er gjennomført. Selv et enkelt spørsmål som å få byttet noen håndklær eller sengetøy, var problematisk og jeg ble gjort oppmerksom på at dette vil påløpe merkostnader. Det var heller ingen informasjon om hvordan man kunne kvitte seg med søppel fra leiligheten ila uka. Vi som bodde der gikk alle rundt med poser og lette etter nærmeste søppelcontainer..... Min klare vurdering er at In-Italia ikke kan ha besøkt stedet og således farer med usannheter, ikke bare upresise eller ikke-oppdaterte opplysninger om stedet. Dette er uakseptabelt etter mitt syn. Samtidig anbefaler jeg In-Italia å stryke stedet fra sin liste over bosteder. "Stjernevurderingen" fra In-Italia avviker vesentlig fra kommunens egen. Kommunens er mer presis og passende med den faktiske kvaliteten på stedet enn det In-Italia gir inntrykk. Dette stedet er IKKE vært den prisen som kreves for en ukes opphold. Riktignok er de oppussede leilighetene fine, men det endrer ikke på helhetsinntrykket vårt.

Les mer
 
search map