Feriebolig i Pietra Ligure i Liguria

Residence Quattro Stagioni

 
Residence Quattro Stagioni er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Residence Quattro Stagioni er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Pietra Ligure her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Residence Quattro Stagioni består av fire bygninger som ligger i et grønt og rolig område mellom frukt- og olivetrær. Fra bygningen er det ca 400 meter til stranden og ca 200 meter til innkjøpsmuligheter og 600 meter til sentrum.

Til Residence Quattro Stagioni er det resepsjon med mulighet til oppbevaring av verdisaker, oppholdsstue, bar, hyggelig restaurant (åpen fra slutten av mai til slutten av september), hage, lekeplass, parkeringsplass og heis (et bygg uten). Til stedet er det dessuten basseng (åpen fra begynnelsen av april og ut sesongen), barnebasseng, tennisbaner og sykler, og fra slutten av mai til midten av september arrangeres det kveldsunderholdning to ganger i uken ved bassenget. Solsenger og parasoller kan leies ved stranden.

Les mer om Residence Quattro Stagioni

Leilighetene er enkelt møblert og de har alle telefon og satelitt- tv.

Leilighetene på Residence Quattro Stagioni

Ettromsleilighet med tre soveplasser (A3 b)

Leiligheten er på ca 35 m². De består av stue med to dobble sovesofaer og kjøkkenkrok m/ kjøleskap og gass- eller elektriske kokeplater, bad og balkong eller hage.

Toromsleilighet på toppetasjen med 6 soveplasser (B6 m)

Leiligheten er på ca 70 m². Det består av stue med sovesofa og kjøkkenkrok m/ kjøleskap og gass- eller elektriske kokeplater, soverom med dobbelseng og to uttrekkbare senger og bad. Rommet på loftet har en balkongdør med vinduer, men ingen balkong. Det er her en vifte, men ingen aircondition.

Toromsleilighet med 6 soveplasser (B6 b)

Leiligheten er på ca 55 m². Den består av stue med dobbel sovesofa og kjøkkenkrok m/ kjøleskap og gass eller elektriske plater, soverom med dobbelseng og to uttrekkbare senger, bad og balkong eller hage.

Sjul teksten
 
 
search map