Anmeldelser av Residence Perla Marina

 
Residence Perla Marina er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Residence Perla Marina er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Pietra Ligure her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Gjesteanmeldelser av Residence Perla Marina

Les personlige anmeldelser av Residence Perla Marina som ligger i Liguria. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Residence Perla Marina. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Juli 2011
Antall reisende 2 voksne, 4 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på dansk. Klikk her for å se originalen

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Juli 2011
Antall reisende 2 voksne, 2 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på dansk. Klikk her for å se originalen

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Juli 2009
Antall reisende 3 voksne, 2 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på dansk. Klikk her for å se originalen

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode August 2008
Antall reisende 8 voksne, 2 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klikk her for å se originalen
Knut og familie fra Grimstad i Norge boede på Residence Perla Marina i Pietra Ligure fra d. 12. til d. 19. august 2006.

Har I været glade for byen og området? Byen og området var en fin opplevelse. Et typisk ferieområde, med mange italienere på ferie i august. Fint for familier (som oss med 3 små barn), da mange av de øvrige var nettopp italienske familier på tur med barn, tenåringer og kansje en bestemor eller bestefar eller 2. Familiesamholdet er mye bedre i Italia en i Skandinavia, tror jeg. Der har vi nok mistet noen verdier.
Har opholdsstedet levet op til jeres forventninger? Stedet var helt topp. MAten derimot er et tragisk kapittel for oss nordboere, med unntak av meget gode pizzaer. Alt det øvrige, hvis du da er heldig å få alt, kommer i beste fall etterhverandre. Vi i nord liker kjøtt/fisk, grønsaker, poteter/ris, og en god saus satt sammen til et godt herremåltid. I Italia derimot, mangler flere av de viktige ingrediensene, og saus manglet alltid. I tillegg blir noen grønnsaker ødelagt av grilling, og alt av sjømat egner seg jo ikke i frityren. Men, dette er joe egentlig morsomt og en kuriositet, bare en vet om det. Etter et par dager hadde vi "knekt koden" for det italenske kjøkken på rivieraen, og da ble det spesialbestillinger eller at vi safet med god pizza.
Har I tips til de næstkommende? Se over om mat. Reis rundt. Besøk landet.
Har I ellers andre kommentarer om bolig, området, de lokale eller os? Leiligheten hadde veldig lav standard. Vedlikehold har sikkert ikke skjedd på 30 år. Bildet på web'en står ikke i forhold til innsiden av huset. Videre har alle rom stor balkong som vist på bildet, unntatt de som er i 2. etasje (dvs. 1. etasje over sokkeletasje), da de har kun en liten balkong der en må ha en køordning for å få plass. Vi fikk en slik, og ble nok noe skuffet over å ikke kunne nyte livet på balkongen. Ellers så er avstandsmålene noe spesielle i Italia. Etter et par dager begynte jeg å gange alt med minst 2, også de 200 meterne som web'en sa om avstand til strand. Det stemmer kanskje i luftlinje (tror heller ikke det), men da vi nordmenn for det meste går til stranda (og ikke flyr), bør en oppgi korteste mulige gåavstand for å gi et korrekt bilde at det hele.

Stort sett veldig fornøyd med Italia, men synes leiligheten burde vært gradert kraftig ned slik at forventningene til leilighet og pris kunne avstemmes på forhånd før eventuell bestilling.

Hvis vi velger dere neste gang, vil vi nok velge å ringe dere for å sjekke om dere har vært på aktuelt sted, og for å få bedre informasjon på forhånd

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode August 2006
Antall reisende 2 voksne, 3 barn
Navn
Ole Morten og familie fra Jar i Norge boede på Residence Perla Marina i Pietra Ligure fra d. 22. til d. 29. juli 2006.

Vi har nå kommet tilbake etter vårt opphold på Residence perla Marina i Pietra Ligure fra 22.07 til 29.07.06.
Alt i alt var vi fornøyd med oppholdet. La meg allikevel kommentere enkelte ting:
Den første leilighet vi ble tildelt var meget varm (og det var 40 grader C på dette tidspunktet). Ingen air-condition. Den hadde morgensol, og lå i første etasje over grunnplanet, med en bitteliten terrassse, vendt mot hovedpostkontorets bakgård, der alle byens post-mopeder var parkert og ble tatt i bruk. Det var dessuten mye trafikkstøy der. Undertegnede fikk ingen søvn i to døgn pga varme og støy. I tillegg var det gasslukt fra flasken på terrassen. Jeg våget ikke annet enn å skru den igjen mellom hver gang den vi skulle koke noe på komfyren.
Så fikk vi bytte leilighet. Vi kom leenger opp, fikk mer luft, større balkong, mindre støy. I tillegg kjøpte vi en diger vifte for å få litt sirkulasjon i luften. Da ble tilværelsen noe lysere. Ja, vi hadde det godt der resten av tiden.
Bassenget var stort, men det var meget dypt. Min yngste sønn kunne ikke stå på bunnen med hodet over vann, og han er 120 cm. Dermed kan ikke bassenget egentlig kalles barnevennlig. Siden jeg reiste alene med to barn, medførte dette svært meget påpassing - mer enn normalt ved et basseng med "barneavdeling". Løsningen ble en intensiv svømmeopplæring, pluss benyttelse av diverse flyteremedier. Flisene i bassenget løsnet. En annen gutt fikk et kutt i foten pga dette. Bassenget trenger vedlikehold.
Parkeringsforholdene var merkelige: Alle bilene står tett sammenpakket, slik at alle andre biler må flyttes hvis en av dem som står innerst skal ut. Løsningen på dette er at alle nøkler leveres i resepsjonen, og at betjeningen flytter biler når det er behov for det. Etter kl 20 om kvelden er dette ikke mulig, siden resepsjonen da var stengt. Det betød at man måtte planlegge all bilkjøring etter dette tidspunktet.
I det hele tatt synes hotellet som om det er i behov av en renovering og oppgradering.
Betjeningen var vennlig og forekommende! Vi følte oss vel mottatt.
Pietra Ligure er en liten og kjedelig by, sterkt preget av turisme. - Ikke lett å få et vennlig smil i nærbutikken... Lite å gjøre om kvelden, annet enn å promenere mellom isbaren og restauranten og hotellet. Forresten: Luna Park var et tivoli som barna satte pris på. Billig, men fullstendig uten nordiske sikkerhetsforskrifter, og uten gode vekslemuligheter. Vi stod der med vår 20 euro-seddel en god stund og ventet, fordi ingen kunne veksle den.
Toirano-grottene var det som gjorde mest inntrykk. Havet var dessverre invadert av maneter da vi var der, så bad i sjøen var ikke så fristende.
Vi fikk en hyggelig uke, men vi tror ikke vi kommer tilbake til dette stedet. Forøvrig er vi veldig fornøyd med den jobben dere har gjort ifb formidlingen, informasjonen og oppfølgingen av leieforholdet.

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Juli 2006
Antall reisende 2 voksne, 2 barn
Navn

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Juni 2006
Antall reisende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på dansk. Klikk her for å se originalen
Terje og familie fra Skien i Norge boede på Residence Perla Marina i Pietra Ligure fra d. 16. til d. 30. juli 2005.

Vi har hatt to fine uker i Pietra Ligure. Vertskapet på Perla Marina var hyggelig og imøtekommende, og det var mulig å kommunisere på engelsk! Og man trenger ikke badehette i bassenget deres.

Noe som kanskje kan opplyses om på informasjonssidene deres er hvordan systemet er når man skal bruke bil på autostadaen. Vi hadde snakket med folk på forhånd som kjente Italia, så vi var klar over at man må ta med en billett fra automaten når man kjører inn på autostaradaen. Ved utkjørsel stikker man så billetten inn i en ny automat, før man betaler med kort eller cash. Noen steder er det manuell betjening, men de ansatte snakker bare italiensk. Så det er vanskelig å få veiledning når man først er der.

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Juli 2005
Antall reisende 5 voksne
Navn
Inger Arleen & Finne fra Sortland i Norge boede på Residence Perla Marina i Pietra Ligure fra d. 23. til d. 30. juli 2005.

Hei, vi hadde et flott opphold i Pietra Ligure. Lett å finne frem til hotellet hvor vi ble tatt godt i mot og opplevde god service. Hadde problemer med en av motorsykklene,og her var vertskapet utrolig med å finne frem til mc verksted, kjøre foran å vise vei, holde tlf. kontakt med verkstedet, etc. Vi var svært imponert over dem, og ordnet derfor en egen blomsterhilsen til dem. Et opphold ved dette hotellet og i området kan anbefales på det varmeste Hilsen Inger og Finne.

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Juli 2005
Antall reisende 2 voksne
Navn

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Juni 2005
Antall reisende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på dansk. Klikk her for å se originalen

Hvis en anmeldelse ikke er skrevet av en norsk gjest vil du kunne lese vår oversettelse som er fritt oversatt. Du kan naturligvis også alltid lese den originale anmeldelsen.

I tillegg til anmeldelser fra In-Italias gjester kan du på mange av feriehusene våre også finne vurderinger fra TripAdvisor der mange velger å vurdere In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspirasjon til Italia-ferien din på bloggen.

 
search map