Feriebolig i Pietra Ligure i Liguria

Residence Orchidea

Lekeplassen Separat barnebasseng Bassenget er Residence Orchideas samlingspunkt Kveldshygge på fellesterrassen Aktiviteter for barna Barområde med mulighet for å kjøpe is og snacks Et lite treningssenter Residence Orchidea ligger tett på stranden, som kan sees her da havet skimtes i bakgrunnen Et eksempel på leilighetstypen B4 Et eksempel på leilighetstypen B4 Et eksempel på leilighetstypen C5 Plus Parkeringsplass til gjestene
 
Residence Orchidea er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Residence Orchidea er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Pietra Ligure her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Residence Orchidea ligger i et fredlig boligområde omkranset av palmer og oliventrær, ca. 700 meter fra havet og nærmeste handlemuligheter, og knappe 900 meter fra Pietra Ligures hyggelige sentrum.

Fasiliteter for hele familien

På feriesentret er det resepsjon, fellesstue, bar, heis, treningsrom, parkeringsplass (utendørs og ikke overvåket - en plass pr. leilighet), bordtennis, lekeplass, samt soldekk med svømmebasseng og barnebasseng. Der er badehette påkrevd ved langt hår, noe som for øvrig er ganske vanlig i Italia. De to bassengene er feriesenterets knytepunkt, og er naturligvis utstyrt med toalett og utedusj. Her har man tenkt på både store og små. Mot betaling kan dere benytte stedets vaskeri, garasje og utleiesykler til voksne. I løpet av høysesonger (juli, august) blir det arrangert litt underholdning for både barn og voksne på stedet. Hvis ikke dere ønsker å spasere til stranden eller Pietra Ligures sentrum - eller dere ikke vil styre med å finne parkeringsplass inne i byen - har Residence Orchidea en privat shuttlebuss som følger en bestemt kjøreplan i ukedagene (ikke i helgene).

Les mer om Residence Orchidea

Familiedrevet ferieland

Residence Orchidea drives med et smil av Cinzia og hennes foreldre, og de ønsker dere velkomne med åpne armer.

Leiligheter med privat uteområde

Leilighetene er pene og fordelte på to bygg. Det er heis på stedet. De er alle utstyrte med safe, satelitt-tv, ventilator (i soverommet i type B4), aircondition i de store leilighetene C5 Plus (mot tillegg), kjøkken eller kjøkkenkrok med mikrobølgeovn, kjøleskap og som oftest 4 kokeplater/gassblusser - samt bad med toalett og dusj eller badekar. Alle leilighetene har hage eller balkong med 2 solsenger. Wi-Fi (benyttes mot tillegg) dekker hele eiendommen, men signalet er kraftigere i noen leiligheter enn andre. Dekningen er best i resepsjonen og på fellesterrassen.

Leilighetene på Residence Orchidea

Toromsleilighet med 2/4 soveplasser og balkong/terrasse (type B4)

Disse leilighetene er ca. 40/45 m² store, og består av en stue med dobbeltsovesofa (passer best til barn opptil 15 år) og en kjøkkenkrok eller et separat kjøkken, et soverom med dobbeltseng og et bad med toalett. Disse leilighetene har balkong (mens enkelte har terrasse i første etasje). Hvis det bestilles barneseng er den uten sengetøy. Man kan også medbringe egen barneseng (0-3 år).

Treromsleilighet med 3/6 soveplasser, balkong og bassengutsikt (type C5 plus)

Disse leilighetene er ca. 60/65 m² store og består av en stue med kjøkkenkrok, et soverom med dobbeltseng (kan separeres), et soverom med enten sovesofa eller dobbeltseng, og et bad/toalett. Det kan settes inn en ekstraseng til opptil 6 personer. Viktig: leiligheten kan totalt romme 3 voksne og 3 barn opptil 16 år. Leiligheten har balkong som vender ut mot bassenget. Disse leilighetene har i tillegg aircondition som bestilles (mot tillegg). Hvis det bestilles barneseng er den uten sengetøy. Man kan også medbringe egen barneseng (0-3 år).

Sjul teksten
 
 
search map