Feriebolig i Pietra Ligure i Liguria

Residence I Morelli

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Pietra Ligure er en veldig populær by med en historisk og en nyere del. Her finner du alt du trenger for en hyggelig ferie og langs kysten finner du strender som tiltrekker seg badesugne reisende. Som en vakker kulisse omringer de grønne åsene den liguriske rivieraen. I Morelli ligger i en rolig blindvei, du kan gå ut og spise uten å ta bilen - nærmeste butikker og restauranter ligger innen 500 meter. På stranden, som ligger ca. 1 km unna, har Residence I Morelli en avtale med et privat bad, hvor du får rabatt på solsenger og parasoller.

Familieferie i Liguria

Den sympatiske eieren Giovanni Morelli har drevet stedet siden 1979 - og har skapt et feriested med etterspurte fasiliteter som basseng og ferieleiligheter med balkong, aircondition og Wi-Fi. I Morelli ligger i utkanten av byen, og du er nærmere byens nyere del enn den historiske. Inn til Basilica di San Nicolo er det ca. 1,6 km (til fots) og 2 km hvis du velger å ta bilen. Det er offentlige parkeringsplasser langs strandpromenaden. Innen ca. 350 meter har du en bar/pizzeria og 650 meter unna vil du møte flere spisesteder. Ca. 850 meter fra boligen er det et lite supermarked og tobaksbutikk.

En komfortabel innkvartering

Andre passende fasiliteter inkluderer en bar, heis, frokostrom (frokosten serveres som buffet fra juni til september, betales på stedet), parkering (gratis og første mann til mølla) og garasje. Når du har lyst til å aktivere deg selv, kan du utfordre reiseselskapet ditt til et parti tenni. Barna har et lekerom og en begrenset lekeplass for å boltre seg på. Du kan ta flotte turer og sykkelturer i området, hvis du ikke har med din egen sykkel kan du på forespørsel og mot et gebyr leie en på stedet. Det er også et vaskerom på stedet, som kan være nyttig for deg som bor her over lengre periode. Noen av fasilitetene (for eksempel tennis) er mot et gebyr og betales på stedet.

Les mer om Residence I Morelli

Du har balkong eller hage

De 26 leilighetene er enkle, men komfortable og godt likt. De har samme fasiliteter som kjøkkenkrok med mikrobølgeovn og stekeovn, aircondition (ekstra kostnad), satellitt-TV, Wi-Fi, safe, hårføner, balkong eller hage.

Les om leilighetene på Residence I Morelli

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map