Feriebolig i Pietra Ligure i Liguria

Residence dei Fiori

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Residence dei Fiori ligger nyter en rolig beliggenhet ca. 900 meter fra stranden og en kilometer fra butikkene og restaurantene i Pietra Ligures sentrum. Fra feriesenteret er det utsikt over vannet og de omkringliggende fjellene. Et sted hvor du kan lene deg tilbake og hvor du blir hjertelig tatt imot.

Slapp av ved bassengkanten

Residence dei Fiori har et bassengområde med et basseng på 15 x 7 meter og solsenger, perfekt for deg som vil slappe av og ta det stille og rolig. Selv barna har sin egen lille del hvor de kan plaske rundt. De har også et lite lekeområde med blant annet bordtennis og annet smått og godt. Dei Fiori har en resepsjon, en bar, hage og parkering til din disposisjon.

Når du føler at stranden lokker kan du begi deg i retning av havet, som bare ligger 1,2 km unna. Hør med resepsjonen hvis du vil leie en strandplass, de vil hjelpe deg med det praktiske.

Les mer om Residence dei Fiori

Fin by med godt utvalg

Du bor litt inne i landet og ned mot Pietra Ligure sentrum, til torget Piazza Martiri della Libertá er det ca. 1,4 km. I Pietra Ligure finner du alt du trenger, butikker, kafeer og koselige restauranter. Innen en kilometer til fots eller ca. 1,4 km med bil har du et supermarked hvor du kan kjøpe det mest nødvendige du trenger. Dei Fiori tilbyr gratis hjemlevering av ferskt brød, melk og croissanter hver morgen og med 10% rabatt, som kan være ekstra luksus.

Det er parkeringsplasser ved strandpromenaden, men i høysesongen kan det være vanskelig å få plass. Hvis du heller vil la bilen stå, kan du hoppe på shuttlebussen, som tilbys til bestemte tider og dager. Kontakt resepsjonen for mer informasjon. Sykler kan leies etter tilgjengelighet og mot et gebyr.

Leiligheter med uteplass

Leilighetene har alle telefon, satellitt-TV, safe og balkong/terrasse/overbygd terrasse med to solsenger. Få leiligheter har aircondition (mot forhåndsbestilling og betaling av tilleggsgebyr). Til tross for forhåndsbestilling kan ikke aircondition bekreftes før ankomst til boligen. Vaskeri er tilgjengelig mot et gebyr.

Parkeringsplass kan bestilles mot betaling.

Spa, lekeplass og bar er stengt i løpet av 2020

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map