Anmeldelser av Residence Crystal

 
Residence Crystal er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Residence Crystal er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Pietra Ligure her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Gjesteanmeldelser av Residence Crystal

Les personlige anmeldelser av Residence Crystal som ligger i Liguria. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Residence Crystal. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Bedømmelse av Residence Crystal

Residence Cristal
Rent og pent
Gjestfrihet
Beliggenhet
 
Selve overnattingen på Residence Crystal
Toromsleilighet med 5 soveplasser - type C5
 
Fasiliteter på stedet
Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
 

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Juni 2013
Antall reisende 4 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klikk her for å se originalen

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode September 2012
Antall reisende 3 voksne, 3 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på tyska. Klikk her for å se originalen

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Juli 2011
Antall reisende 2 voksne, 2 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klikk her for å se originalen

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Juli 2010
Antall reisende 2 voksne, 2 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på dansk. Klikk her for å se originalen
Janne fra Solbergelva i Norge boede på Residence Crystal i Pietra Ligure fra d. 2. til d. 9. august 2008.

Byen og område var bra. Mye italierne, og ikke så turistpreget som mange steder kan være, det var bra.

Oppholdet stod til forventningene. Var litt mye bråk fra toget som gikk rett ved siden av hotellet bare.
Var også veldig varmt, da det ikke var noe vifter eller aircondition der..men det viste vi på forhånd, så vi hadde med ett par små vifter.

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode August 2008
Antall reisende 4 voksne
Navn

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode August 2008
Antall reisende 4 voksne, 3 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klikk her for å se originalen
Jan-Arild og familien fra Morvik i Norge boede på Residence Crystal i Pietra Ligure fra d. 7. til d. 21. juli 2007.

Vi var tre familier som reiste sammen til Italia; tilsammen 6 voksne og 6 ungdommer (ungdommene er i alderen fra 15-20 år). Vi tok fly fra Bergen i Norge til Milano. I Milano gikk turen videre med 3 leiebiler til Pietra Ligure. Vi hadde investert i GPS hjemme i Norge før vi reiste, og GPS'en førte oss trygt de 24 milene det tar å kjøre fra Milano, like til hotel Cristal i Pietra Ligure (det heter Christal med i og ikke med y som det står i katalogen). Ca 3 timer brukte vi på kjøringen. Det er viktig å gi beskjed om man ankommer hotellet senere enn kl 21.00. Vi ankom kl 22.00 om kvelden. Og det er greit, så lenge de vet om det. Resepsjonisten måtte hente en yngre medarbeider slik at vi kunne kommunisere på engelsk på telefonen.

To av familiene (hver med 5 personer) hadde to av de største leilighetene (til 6 personer). Leilighetene er koselige og preget av et typisk italiensk interiør med mørkebrune møbler. Skal jeg være kritisk, har jeg dette å si om 6-personsleilighetene: der er ikke noe egnet oppholdsrom der. Kjøkkenet er lite og burde vært større siden leiligheten er for 6 personer. (Tips: bestikket er i en kjøkkenskuff i selve bordet under voksduken) Stue er det ikke. Badet: der er et lite sittebadekar hvor man må stå å dusje oppi det, på en litt ukonfertabel måte (men pytt, pytt; det takler vi) (Tips: husk å lete etter den lille bryteren på badet som setter viften i gang.) Balkongen er liten og knapt plass for 2 stoler. Men de to soverommene er greie, høyt under taket, og ganske svale heldigvis (der er jo ikke aircondition).

Det står i brosjyren fra In-Italia at der er noe støy fra toget som farer forbi. Ja, det er faktisk ganske mye støy fra tog som farer forbi døgnet rundt (men pytt,pytt, med sov-i ro i ørene, går det greit om natten så man kan sove skikkelig, men altså, husk Sov-i ro!)

Hagen er koselig, med sittegrupper og et lite svømmebasseng. Resepsjonisten, en eldre mann, snakker kun italiensk og tysk. Men det går greit å forklare ting med fingerspråk og i allefall er det lurt å bruke en reiseparlør fordi han snakker ikke engelsk, (tror han forstår litt engelsk). Men hyggelig er han.(men sta)

Dersom man går ut utgangen til en smal bakgate, bak i hagen, er parkeringen til høyre (den blir anvist av resepsjonisten fordi der er kjetting med nøkkel). Til venstre, samme utgang, ca 100 meter bortenfor, er bosspannet man må bruke når vi skal kaste bosset, og enda 100 meter lengre borte er der en koselig kolonial med 2 hyggelige damer og en koselig mann, hvor vi kjøpte ferske rundstykker, herlig Parmaskinke og masse god frukt, hver dag.

Alt stenger kl 12.45 ca pga siesta. Det gjør også Turist-informasjonen lenger inne i Sentrum. Og der snakker de også godt engelsk. Men alt åpner igjen i 16.00 tiden.

Siden vi hadde leiebiler, tok vi oss to "fjellturer" (dagsturer)vi fant i en turistbok, og som Turistinformasjonen også anbefalte. Husk ikke å kjøre for lange strekninger, fordi det er ganske kronglete veier bak i fjellene der. Men fantastiske fjell landsbyer med fantastiske fjell og dype daler. Det var verdt det. En fin opplevelse, å kjøre i de Liguriske Appeninner.

Lørdager er der marked i Pietra Ligure, bak hotellet i en lang vei der og inne på torget i byen. Fantastisk. Mye dilldall men også mye billig og flott. Der er også markeder i de nærliggende byene på andre dager. Markedsdagene pleier å stå merket på kartet. Vi var også i Finale Ligure på et like stort marked som i Pietra Ligure.

Italienerne kjører aggresivt, det er ikke noe vi nordboere er vant til, så kjør forsiktig og vær våken. GPS er utrolig nyttig, den førte oss hele tiden direkte til våre mål.

Stranden hvor vi fikk tildelt 2 solstoler pr. leilighet og måtte betale for de andre, fungerte helt fint. Stranden, strandbaren, er en familiebusiness (3 brødre med familier)som er ganske
veldrevet, synes vi. Det virket som de hadde full kontroll oppi kaoset med ferierende mennesker. Mot et lite tillegg byttet vi ut fluktstolene med liggestoler. Rent og pent.

Vi måtte raskt sette oss inn i måten italienerne spiser på. Vi orket ikke alle disse tellerkenrettene, (det blir for mye) så enten spiste vi Pizza (som alltid var like god) eller en "annen tallerken" (vi hoppet over Forrett (Antipasti)og "første tallerken") "Annen tallerken er en liten (Ikke mye)hovedrett uten poteter og grønnsaker. Poteter (kun pommes frites) og f.eks. salat blir regnet som ekstrautstyr og må bestilles utenom.

Men alt ordner seg etterhvert som vi kom inn i systemet. Vi koste oss alle sammen i de 14 dager vi tilbrakte i Pietra Ligure. Solen skinte og italienerne var alle hyggelige mennesker.

p.s. Vi kjøpte en god del Parma-skinke til å ta med hjem, så vi hadde kjøleelementer med oss som lå i den lille frysen i kjøleskapet.
Kl 24.00 om natten, natten før avreise (vi må være ute til kl 09.00) ble kjøleskap og gass slått av sentralt fra ekspedisjonen. Dette henger oppslag om på veggen (det så vi etterpå) Så vannet fra smeltet is, fløt på hele gulvet om morgenen. Akkurat det var litt kjipt, synes vi, å ikke vente til neste morgen. Da kunne vi heller ikke lage oss kaffe. Ja, ja.

VI koste oss likevel.

Hilsen Anne Berge, kone til Jan-Arild

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Juli 2007
Antall reisende 4 voksne, 1 barn
Navn

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Mai 2007
Antall reisende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på dansk. Klikk her for å se originalen
Elin Katrine og familien fra Trondheim i Norge boede på Residence Cristal i Pietra Ligure fra d. 29. juli til d. 12. august 2006.

Vi har just kommet hjem fra en nydelig ferie i Pietra Ligure, Residence Cristal. Det var et utmerket hotell, med en vakker have, og vi trivdes meget godt.
Dessverre ble min mobiltelefon stjålet om morgenen den dagen vi skulle dra. Noen klatret opp i leiligheten i 2.etg (1.etg i Italia) og tok telefon og headset - ingenting annet. Telefonen lå 10 cm fra min hodepute, og det var ikke så hyggelig å tenke på.
Denne får jeg naturligvis erstattet på min reiseforsikring, så det er ikke så farlig. Jeg vet ikke om hotellverten forsto hva jeg sa da jeg prøvde å forklare hva som var hendt. Det virket ikke slik, vi snakket begge noe dårlig tysk. Men i ettertid ville jeg anbefalt gjester på rom 110 å holde verandadøren lukket, selv i 2.etg. og i 30 graders varme. Leiligheten lå rett over vaskeriet og adkomst dit var lett iallefall innenfra, og hvis man først kom opp på vaskeriets tak.
Nåvel, noe svinn må man vel regne med. Alt i alt var det en flott ferie, og vi vil ikke nøle med å reise igjen.

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Juli 2006
Antall reisende 5 voksne, 3 barn
Navn

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode September 2006
Antall reisende 2 voksne, 2 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på tyska. Klikk her for å se originalen

Hvis en anmeldelse ikke er skrevet av en norsk gjest vil du kunne lese vår oversettelse som er fritt oversatt. Du kan naturligvis også alltid lese den originale anmeldelsen.

I tillegg til anmeldelser fra In-Italias gjester kan du på mange av feriehusene våre også finne vurderinger fra TripAdvisor der mange velger å vurdere In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspirasjon til Italia-ferien din på bloggen.

Side 1 2 Neste side
 
search map