Feriebolig i Pietra Ligure i Liguria

Residence Crystal

 
Residence Crystal er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Residence Crystal er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Pietra Ligure her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Residence Crystal ligger kun 100 meter fra havet, 200 meter fra butikken og 500 meter fra Pietra Ligures sentrum. Kun jernbanen skiller feriesenteret fra vannet og man bor meget godt i forhold til å kunne komme seg rundt med offentlig transport. Det kan virke støyende fra forbigående tog.

Feriesentret er oppdelt i tre bygninger, og alle ligger i en felles hage, og det kan her byes på parkeringsplass, heis og garasje mot betaling. Dessuten er det svømmebasseng som har åpent fra midten av mai til september. Mot betaling kan man leie sykler og 500 meter fra leilighetene er det en tennisbane.

Les mer om Residence Crystal

Alle leilighetene har aircondition, satelitt-tv, kjøleskap, gasskomfyr med 3 kokeplater (to- og treromsleilighetene kan ligge på loftet).

Leilighetene på Residence Crystal

Ettromleilighet med 3 soveplasser - type A3

ettromleilighet til 3 personer på ca 24 m² består av stue med sovesofa eller køyeseng og enkelseng, kjøkkenkrok med tre gassplater og bad.

Toroms-leilighet med 4 soveplasser - (type B4)

de toromsleilighetene til 4 personer er på ca 26 m² og består av soverom med dobbelseng, stue med sovesofa eller køyeseng, kjøkkenkrok med tre gassplater og bad. De kan ligge på loftet.

Toroms med 5 soveplasser - type B5

de toromsleilighetene til 5 personer på ca 30 m² består av soverom med dobbelseng og enkelseng, stue med sovesofa eller køyeseng, kjøkkenkrok med tre gassplater og bad. De kan ligge på loftet.

Toromsleilighet med 5 soveplasser - type C5

de toromsleilighetene til 5 personer på ca 30 m² består av soverom med dobbelseng og enkelseng, stue med sovesofa eller køyeseng, kjøkken med tre gassplater og bad. Legg merke til at stua og kjøkkenet ligger i forlengelse av hverandre uten dør. De kan ligge på loftet.

Treroms- leilighet med 6 soveplasser - type C6

de treromsleilighetene til 6 personer er på ca 37 m² og består av soverom med dobbelseng, soverom med dobbelseng og køyeseng, spisekjøkken med tre gassplater og bad.

Sjul teksten
 
 
search map