Hotell i Pietra Ligure i Liguria

Hotel Paco

 
Hotel Paco er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Paco er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Pietra Ligure her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Boltre dere i det store svømmebassenget på 800 m² eller i barnebassenget, besøk Pietra Ligures gamle bydel med butikker og restauranter kun 800 meter unna og slapp av på den deilige sandstranden.

Svømming og bading hele dagen lang

Det er ikke bare svømmebassenget som er stort - soldekket med parasoller og solsenger er veldig romslig og fint også. Hør barna fryde seg i barnebassenget eller den lille lekeplassen med rutsjebane og dumphuske. Dersom saltvannet kaller er Pietra Ligures sandstrand en 750 meters lang gåtur langs fortauet unna, eller en gratis tur med strandbussen som kjører ut morgen og ettermiddag, og tilbake ved middagstider og om kvelden. Ta en pause fra vannet i den 600 m² store olivenlunden - perfekt for en skogtur eller avslappende stunder på benkene i skyggen. Parker bilen på hotellets avgiftsfrie parkeringsplass eller i garasjen, og lei sykler så dere kan utforske området på to hjul.

Les mer om Hotel Paco

Behagelige fasiliteter

Hotel Paco er et klassisk trestjerners-hotell med mange fasiliteter som gjør ferien deres litt lettere - som resepsjon, heis og Wi-Fi i fellesområdene. De innvendige omgivelsene fremstår kanskje som en smule umoderne, men det er hyggelig her og masser av liv, spesielt i baren og restauranten, og dersom dere liker maten kan dere benytte dere av halvpensjonstilbudet.

Bestill deres badehotell

La nedtellingen til denne uforglemmelige badeferien begynne. På Hotel Paco finner dere noe for hele familien, og her kan dere virkelig senke skuldrene samtidig som det er nok å finne på. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her.

Rommene på Hotel Paco

Enkeltrom Standard m/ balkong

De fire rommene ligger i 2.-5. etasje og har alle balkong. Rommene er alle utstyrte med aircondition, safe, et lite kjøleskap, satelitt-tv og et bad med toalett og dusj eller badekar. Disse rommene er ikke moderniserte og av lavere standard enn Superior-rommene.

Dobbelrom Standard m/ balkong

De nesten 40 Standard-rommene ligger i 2.-5. etasje og har alle balkong. Rommene er alle utstyrte med aircondition, safe, et lite kjøleskap, satelitt-tv og et bad med toalett og dusj eller badekar. Disse rommene er ikke moderniserte og av lavere standard enn Superior-rommene. Enkelte av rommene har mulighet for én ekstraseng.

Dobbeltrom Superior m/ balkong

De 6 Superior-rommene ligger i 2.-5. etasje og har alle to balkonger. Rommene er alle utstyrte med aircondition, safe, et lite kjøleskap, satelitt-tv og et bad med toalett og dusj. Disse rommene er moderniserte, større enn Standard-rommene og har utsikt mot bassenget. Rommene har plass til to ekstra soveplasser i form av en 1½-mannssovesofa.

Sjul teksten
 
 
search map