Feriebolig i Pietra Ligure i Liguria

Casa Santi

 
Casa Santi er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Casa Santi er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Pietra Ligure her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Casa Santi ligger flott til ved fjellet bak Pietra Ligure med en 180 graders panoramautsikt over havet og de nærmeste byene langs kysten. Innredningen er smakfull og det finnes også en liten hage med basseng og jacuzzi.

Få gode råd til en god ferie

Huset har vært i familien Santis eie i flere generasjoner, og idag er det søstrene Patrizia og Maura som eier og driver stedet. I 2006 valgte de å innrede det med ialt fem leiligheter, og Casa Santi gjennåpnet på våren 2007 etter en omfattende renovring. Patrizia bor selv på første etasje, og hun er meget behjelpelig med gode råd for å få en uforglemmelig ferie.

Les mer om Casa Santi

Et godt utgangspunkt

Huset ligger mitt mellom vinmarkedene i utkanten av den lille byen Ranzi, og det er kun ca 2 kilometer til motorveisavkjøringen til Pietra Ligure -man kan høre bilene-, og ca 4 km til byen av samme navn. Derfor er Casa Santi et godt utgangspunkt for de, som både vil ha fred og ro, og samtidig gjerne vil utnytte de spennende utfluktsmulighetene i Liguria, uten å måtte bruke all for lang tid på transport. I Ranzi finner man en fiskebutikk, bakeri, en restaurant og et trattorie som også lager pizza.

Basseng med utsikt over kysten

Huset ligger på enden av en blindvei, og har tilhørende gratis parkering (1 plass til hver leilighet) samt et deilig svømmebasseng, hvorfra det er en god utsikt til kysten.

Spa-senter

På Spa senteret kan kroppen søke velvære i badstue, tyrkisk bad og i jacuzzien. Området er åpent fra 15-19 mot tillegg (enten dagspris eller ukespris) og man får utlevert håndklær, morgenkåpe og tøfler.

Leilighetene

Alle leilighetene er smakfullt innredet, og har balkong eller terrasse med havsutsikt, aircondition, satelitt-tv, ADSL WI-FI, vaskemaskin, to gassplater, ovn, kjøleskap med frys, strykejern, safe samt bad med dusj eller badekar, toalett og hårføner. Det er her lagt stor vekt på innredning, kvalitet, valg av farger og ikke minst valg av tekstiler samt de små detaljer som gir stedet sin helt spesielle særstil.

Leilighetene på Casa Santi

Treromsleiligheten Mimosa til 4/6 senger (tredje etasje)

ligger på tredje etasje. Den består av stue med kjøkken og en dobbel sovesofa, soverom med dobbelseng, soverom med to enkelsenger og et stort vindu, bad med dusj og toalett, samt balkong og terrasse med havsutsikt.

Treromsleiligheten Olivo til 4/6 personer (andre etasje)

ligger på andre etasje. Den består av stue med kjøkken og dobbel sovesofa, balkong og terrasse med havsutsikt, soverom med dobbelseng og bad med dusj, soverom med to enkelsenger, som kan settes sammen til dobbelseng og bad med badekar og toalett.

Treromsleiligheten Rosmarino til 4/6 personer (andre etasje)

ligger på andre etasje. Den består av stue med kjøkken og dobbel sovesofa, soverom med dobbelseng, soverom med to enkelsenger, et lite toalett samt bad med dusj og toalett, balkong og terrasse med havsutsikt.

Toromsleiligheten Basilico med 2/4 soveplasser (første etasje)

ligger på første etasje. Den består av stue med kjøkken og dobbel sovesofa, soverom med dobbelseng og bad med badekar og toalett samt to terrasser med havsutsikt.

Toroms-leilighet Limone 2/4 soveplasser (3.etasje)

ligger på tredje etasje. Består av stue med kjøkken og dobbel sovesofa og en liten balkong med havsutsikt, soverom med dobbelseng samt bad med toalett og dusj.

Sjul teksten
 
 
search map