Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

På den vestlige siden av den italiensk riviera, mellom Savona og Imperia., finner dere Pietra Ligure. Et perfekt sted for en familieferie, med herlige sandstrender, dager fylt med sol, strand og avslapping, og kvelder preget av liv og underholdning i de trivelige gatene.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Få opp pulsen med en aktiv ferie

Pietra Ligure er en fin ferieby med hoteller og attraksjoner for enhver smak. Ta del i de mange sportsaktiviteter som finnes på stranden (surfing, dykking etc.), eller spill tennis eller fotball på de tilrettelagte banene rundt om i byen. Senk skuldrene på sandstranden, men vennligst vær oppmerksom på at det første stykket ut i vannet består av småsteiner. De fleste lokale foretrekker den lille, private stranden Bagni Pucci foran gamlebyen - her får dere ofte god plass, men den er litt dyrere enn de andre betalingsstrendene. Opplev et typisk italiensk marked på det vakre torget San Piazza Nicolò som finner sted foran kirken i gamlebyen hver lørdag, eller i den lange gaten Viale della Republicca i utkanten av byen.

Finn frem til Pietra Ligure

I byen finnes det en jernbanestasjon dere lett kan finne frem til. Dersom dere kommer med bil, er det bare å kjøre motorveien (A10) helt frem til Pietra Ligure, Nærmeste flyplass finner dere i Genova, men det er også mulig å fly til Milano eller Torino, som ligger innenfor passe avstand.

Les mer om Pietra Ligure

Bestill deres ferieovernattinger i Pietra Ligure

Ta en titt i vår online-katalog ved å bruke søkemotoren på toppen av siden, og se hva som passer for dere. Velg blant vårt håndplukkede utvalg av hoteller og ferieleiligheter med flotte beliggenheter i Pietra Ligure og i resten av Liguria. Spør også gjerne en av våre erfarne reisekonsultenter om tips og råd. Bare send oss en email via lenken på toppen av siden, ring oss på telefonnummeret til høyre eller bruk chat-boksen til venstre for å slå av en prat. Vi har over 15 års erfaring med reiser innen Italia, og hjelper dere gladelig med å skreddersy drømmeferien deres.

Sjul teksten
 
 
search map