Ferieovernattinger i Noli

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Dersom dere kommer kjørende får dere oppleve fantastiske utsikter langs de bratte klippene på strekningen mellom Noli og nabobyen Varigotti lengre sør-vest. Beundre byens fargeglade blomsterpotter og parasoller, de små fiskebåtene som hviler på land, og de pastellfargede fasadene som pryder de tradisjonelle, lave husene. Spaser langs de bilfrie, smale gatene i Noli sentrum og absorber det stemningsfulle lokallivet. Dra på seiltur til øya Bergeggi som ligge like ved, og som frister med sitt frodige planteliv og turkisblå omgivelser.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Besøk byens borg

Nyt den vakre kirken St. Paragorio som ligger på toppen av byen. Den har blitt restaurert tilbake til fordums Lombard-Romansk-skjønnhet og ble i 1890 erklært et nasjonalt monument. Glem ikke å avlegge borgen Castello di Monte Ursino en visitt, som har utsikt over alle byens herligheter fra byens høyde. Ikke langt unna finner dere også La grotto Arma delle Manie som er en av de største grottene i Liguria. Den befinner seg på et platå ca. 250 m.o.h. og brukes fortsatt som lager av lokale bønder.

Les mer om Noli

Bestill deres ferieovernattinger i Noli

Ta en titt i vår online-katalog ved å bruke søkemotoren på toppen av siden, og se hva som passer for dere. Velg blant vårt håndplukkede utvalg av hoteller og ferieleiligheter med flotte beliggenheter i Noli og i resten av Liguria. Spør også gjerne en av våre erfarne reisekonsultenter om tips og råd. Bare send oss en email via lenken på toppen av siden, ring oss på telefonnummeret til høyre eller bruk chat-boksen til venstre for å slå av en prat. Vi har over 15 års erfaring med reiser innen Italia, og hjelper dere gladelig med å skreddersy drømmeferien deres.

Sjul teksten
 
 
search map