Feriebolig i Monterosso i Cinque Terre

Terrazza Sessanta

 
Terrazza Sessanta er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Terrazza Sessanta er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Monterosso her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Midt i ettertraktede Monterosso i Cinque Terre finner dere denne romslige terrasseleiligheten med havutsikt og plass til hele familien eller vennegjengen. La leiebilen stå på den private garasjeplassen og ta beina fatt de knappe 50 metrene ned til sandstranden og utvalget av restauranter.

La feriedagene begynne

Hopp på toget til Monterosso og finn denne romslige leiligheten rett ved vannet kun 350 meter unna togstasjonen i bydelen Fegina. Dere kan også kjøre hit og parkere den i stedets kostnadsfrie garasje (plass til én alminnelig personbil, større eller flere biler parkers på den offentlige parkeringsplassen 100 m unna mot betaling). Slapp av på Monterossos sandstrender og innta herlige, liguriske spesialiteter på en av de sjarmerende restaurantene. Spenn på dere fjellskoene og vandre mellom Cinque Terre-byene via de berømte turstiene, eller hopp på toget som også forbinder de fem perlene. Eller hva med en dagstur til kulturbyene Pisa og Lucca? Og ikke glem å besøke gamlebyen i Monterosso ved å traske gjennom gangtunnelen. Valgmulighetene er mange med en så sentral beliggenhet i Monterosso.

Les mer om Terrazza Sessanta

Bestill deres romslige ferieleilighet

Se frem til begivenhetsrike dager langs den liguriske kysten med hele familien eller vennegjengen. Slapp av på den flotte terrassen med en flaske lokalprodusert vin i solnedgangen og beundre den imponerende havutsikten. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her.

Leiligheten på Terrazza Sessanta

Treromsleilighet 5/7 soveplasser (m/ terrasse & havutsikt)

Leiligheten er omtrent 85 m² stor og fordeler seg på to plan med inngang i fjerde etasje (u/ heis). Det nederste planet består av en stor stue med spiseplass til 7 personer, kjøkkenkrok (m/ kjøleskap og elektrisk ovn) og en dobbel sovesofa. Her finner dere også et soverom med dobbeltseng og havutsikt og et bad med toalett og badekar. I loftsetasjen (skråtak) er det et soverom til to personer og en avdeling med en enkeltseng, samt enda et bad med toalett og dusj. Leiligheten har ikke aircondition, men er utstyrt med gratis Wi-Fi, tv med italienske kanaler og vaskemaskin. Fra leiligheten er det utgang til en møblert terrasse med havutsikt og spiseplass til 6 personer, og i første etasje har dere tilgang på en garasjeplass.

Sjul teksten
 
 
search map