Hotell i Monterosso i Cinque Terre

Le Palme

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Et koselig, lite hotell

Le Palme er et koselig og komfortabelt hotell. Det er en resepsjon, bar/lounge og en terrasse hvor du kan nyte et godt glass. I tillegg er det et frokostrom hvor det serveres en velfylt frokostbuffé (kontinental). Det Le Palmes gjester setter mest pris på, er beliggenheten og det vennlige personalet som mer enn gjerne hjelper deg tilrette. Spesielt når du kommer hjem fra en begivenhetsrik dag full av inntrykk, er det hyggelig å kunne slappe av på terrassen under en paraply eller en palme med et kjølig glass som stille klirrer.

Gangavstand til sentrum

Hotellet ligger ca. 1 km fra gamlebyen, hvor du finner smale smug og koselige steder, ulike butikker, barer, isbutikker og restauranter, flere med uteservering. Du trenger ikke å gå langt for å få en matbit, ettersom det er flere spisemuligheter å velge mellom i den "nyere" delen av byen hvor Le Palme ligger. Her finner du også supermarked og isbutikk. Det er ca. 950 meter til båten som tar deg langs den vakre kysten til resten av de "fem byene". Det er bare 400 meter til stasjonen hvis du velger å komme deg rundt med tog. Toget tar deg også til La Spezia hvor du kan finne alt du trenger.

Les mer om Le Palme

Komfortable rom

Det er totalt 50 rom på hotellet, fordelt på fire etasjer. I rommene, som er ca. 18 kvm, kan du finne aircondition, satellitt-TV, Wi-Fi, minibar, safe, bad med dusj og hårføner. Internett-tilkobling er mulig.
Det er mulig å parkere, men det er begrensede antall plasser og du kan ikke forhåndsbestille.

Rommene på Le Palme

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map