Hotell i Monterosso i Cinque Terre

Hotel Souvenir

Den stemningsfulle gårdsplassen Den solrike takterrassen Utsikt fra takterrassen Gårdsplassen Superior-rommene med terrasse Resepsjon Barområdet med flotte steinmurer, hvelvinger og designermøbler Frokostsal
 
Hotel Souvenir er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Souvenir er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Monterosso her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Hotellets sentrale beliggenhet gjør det lett for dere å utforske vakre Monterosso, og det betyr at det kun er 200 meter til stranden og 700 meter til stasjonen.

Innbydende uteområder

Mellom de to bygningene på Hotel Souvenir finner dere det sentrale samlingspunktet, som er en slags gårdsplass/hage med et stort og karakteristisk avokadtre i midten og en rislende bekk. Nyt hverandres selskap, den avslappende stemningen og en forfriskning fra baren. Vil dere sitte litt mer privat, kan dere sitte i hagen der banantrær og sitrontrær danner en velduftende og skyggefull oase. Ta turen opp på takterrassen og beundre den vakre utsikten over Monterossos gamleby, havet og den blå sommerhimmelen.

Les mer om Hotel Souvenir

Flott frokostsal og fellesområder

La dere fascineres av resepsjonen og det tilhørende barområdet, med innslag av designermøbler som står i en stilfull kontrast til de skånsomt restaurerte hvelvingene og steinmurene. I fellesområdene er det gratis wifi (ikke i hagen og på takterrassen, men på gårdsplassen og i barområdet). Innta frokosten i den flotte frokostsalen som prydes med behagelige farger og god plass. Forsyn dere fra frokostbuffeten og spis gjerne frokost ute på gårdsplassen når været tillater det.

Avstand og parkering

Hotellet ligger midt i det historiske sentrum med ca. 100 meter til Via Roma, hvor de fleste restaurantene og butikkene befinner seg. Avstanden til stranden er bare 200 meter. Parkering er mulig enten på den store parkeringsplassen ved stasjonen i bydelen Fegina (ca. 700 meter unna) eller ved bakinngangen til den gamle bydelen (ca. 300 meter unna). Begge er mot betaling.

Bestill deres innbydende hotellrom i Monterosso

Se frem til deilige dager i denne vakre bydelen. Bo sentralt så dere kan utforske Monterosso og få det meste ut av deres opphold, samtidig som dere kan returnere til en avslappende og behagelig oase for å hvile beina og innta forfriskninger i frodige omgivelser. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her.

Rommene på Hotel Souvenir

Dobbeltrom Standard

Disse 11 rommene ligger i samme bygning som resepsjonen og har alle tv (med italienske kanaler) og bad med toalett, hårføner og dusj. To av rommene har plass til èn ekstra oppredning og ett rom har plass til to ekstra oppredninger til en familie på fire personer. Firesengsrommet har køyeseng til barna. Merk at standardrommene ikke har aircondition (med takvifte) og Wi-Fi, men det er tilgang til Wi-Fi i fellesområdene.

Dobbeltrom Superior

Disse 5 rommene ligger i samme bygning som frokostsalen og alle har bad med toalett og dusj. Ekstra oppredning er ikke mulig i disse rommene. Disse rommene har både aircondition, minibar, oppbevaringsboks, Wi-Fi og satelitt-tv.

Dobbeltrom Superior med balkong

Disse 3 rommene ligger i samme bygning som frokostsalen og alle har bad med toalett og dusj. Èn ekstra oppredning er mulig i to av disse rommene. Disse rommene har både aircondition, minibar, oppbevaringsboks, Wi-Fi, satelitt-tv og balkong.

Dobbeltrom Junior Suite

Disse 4 Junior Suite ligger i samme bygning som frokostsalen og alle har bad med toalett og dusj. Alle rommene har plass til to ekstra soveplasser (køyeseng). Disse rommene har både aircondition, minibar, oppbevaringsboks, Wi-Fi, satelitt-tv og er større enn superiorrmmene.

Sjul teksten
 
 
search map