Hotell i Monterosso i Cinque Terre

Hotel Porto Roca

Panoramiske terrasser med havutsikt Måltidene serveres utendørs på lune sommerkvelder Rik og fristende buffet preget av sjømat 'Mellom bakkar og berg ut mot havet' gjelder ikke bare Norge
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Hotel Porto Roca ligger praktisk talt midt i klippeveggen og skuer utover Middelhavet, omkranset av nasjonalparken Cinque Terres imponerende natur, og med kort avstand til fiskerlandsbyen Monterossos sentrum, sandstrand og fergekai.

Opplev "Europas vakreste utsikt"

Slapp av i solstolene på en av de panoramiske fellesterrassene og nyt hva The Economist for noen år tilbake kåret "Europas vakreste utsikt". Heldigvis har hotellet sørget for at de billedskjønne omgivelsene kan beundres fra flere soldekk, fra restauranten (både inne og ute) og fra de mange rommene som kan friste med utsyn over åpent hav fra balkongen. Og til tross for den tilsynelatende avsidesliggende beliggenheten er det kun 200 meter til Monterosso, 1 km til togstasjonen og enda mindre til sandstranden og fergeleiet.

Les mer om Hotel Porto Roca

Dypp dere i bassenget

Avkjøl dere i det nye svømmebassenget, som tilbyr en unik opplevelse på en klippeskråning mellom himmel og hav. Her måtte materialene flys inn med helikopter da noe annet simpelthen var umulig på grunn av den imponerende beliggenheten. Senk skuldrene på solsengene, i boblebadet og i det deilige saltvannsbassenget mens barna plasker frydefullt i barnebassenget. Boltre dere også i de salte Middelhavsbølgene på et av områdets få sandstrender som ligger under 200 meter fra hotellet. Veien er ikke spesielt bratt og dere slipper å forsere trapper på vei ned dit. I perioden fra juni til september er det i tillegg en parasoll på Hotel Porto Rocos private del av stranden inkludert i prisen for et dobbeltrom.

Spis godt i den panoramiske restauranten

Bestill halvpensjon til en fast pris i restauranten La Terrazza del Porto Roca og forsyn dere med forretter fra den rikholdige buffeten bestående primært av fisk og skalldyr, men også med andre spesialiteter fra det italienske kjøkkenet. Hovedretten serveres som regel ved bordet av hyggelige og service-innstilte kelnere. Innta herlighetene i den store salen innendørs, eller (når været tillater det) utendørs på den stemningsfulle terrassen med utsikt over havet og Monterossos historiske bykjerne. Det samme gjelder frokosten; det er lite som slår en forfriskende frokostbuffet med Middelhavsutsikt i morgensolen.

Ved ankomst

Da Hotel Porto Roca teknisk sett ligger i Monterossos gamle og bilfrie bydel, er det kun enkelte lokale kjøretøy som har tillatelse til å kjøre den siste kilometeren frem til hotellet. Du kan ta en taxi fra parkeringsanlegget eller togstasjonen som begge ligger i bydelen Fegina, både ved ankomst og avreise. Dermed er det lett og smertefritt å få bagasjen helt opp til hotellet - og under oppholdet behøver dere ikke bilen da både turstier, turistbåter og toget forbinder Monterosso med de andre Cinque Terre-byene, og sistnevnte frakter dere kjapt og greit til enda flere kystbyer i Liguria.

Slapp av med en massasje

Stikk innom velværesenteret og unn dere et par timer i det tyrkiske badet eller på spaet som tilbyr velværebehandlinger for et ekstra penge. Det er ikke bare velværesenteret som står for komforten på Hotel Porto Roca; i baren får dere servert deilige forfriskninger, det er alltid hjelp å få i resepsjonen og etter begivenhetsrike dager er det bare å ta heisen opp til rommet og hvile ut i de behagelige sengene. Innredningen er slett ikke ubehagelig å se på heller, med antikviteter, kunstmalerier og rustninger som bærer et tydelig preg av historie og storhet.

Bestill deres unike hotellopphold i Cinque Terre

Få en uforglemmelig opplevelse på dette elegante og panoramiske hotellet. Bo rett rundt hjørnet fra den sjarmerende fiskerlandsbyen Monterosso, og få et usannsynlig behagelig utgangspunkt for deres utflukter i verdensberømte Cinque Terre, med flotte utsikter, lekker mat, komfortable fasiliteter og et splitter nytt svømmebasseng blant klippene. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her.

Les om rommene på Hotel Porto Roca

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Porto Roca

Les personlige anmeldelser av Hotel Porto Roca som ligger i Cinque Terre. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Porto Roca. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 16 anmeldelser fra Hotel Porto Roca

Sjarmerende og velstelt

Et sjarmerende, hyggelig hotell i pensjonatstil. Ekte nøkler, bare det :-). Velstelt og fint. God frokost med fantastisk utsikt. Kunnskapsrikt og hjelpsomt personale (og engelskspråklig). Herlig bassengområde å hvile ved etter alle disse turene.

Les mer

God beliggenhet og fremragende utsikt

Hotellet er vakkert plassert oppe på fjellet og med den vakreste utsikten. Rommene er enkle, men rene og pene. Hotellet i seg selv er av eldre karakter, og med en innredning deretter. Veldig fint bassengområde. Fin frokostbuffét.

Les mer

Bedømmelse av Hotel Porto Roca

Les mer

Bedømmelse av Hotel Porto Roca

Les mer

Bedømmelse av Hotel Porto Roca

Les mer

Bedømmelse av Hotel Porto Roca

Les mer
 
search map