Hotell i Monterosso i Cinque Terre

Hotel Cinqueterre

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Hotel Cinqueterre ligger sentralt i Monterossos bydel Fegina, kun 100 meter fra stranden, ca. 500 meter fra togstasjonen og rundt 1 km ned til den gamle bydelen centro storico.

La feriedagene begynne

Senk skuldrene i den fontenedekorerte hagen ved inngangen, eller nyt en god bok i skyggen av palmene og furutrærne i den møblerte bakhagen. Sjekk inn i den romslige resepsjonen og ta heisen opp til rommet, eller synk ned i en av stolene i tv-stuen der dere får gratis internettilgang i tillegg til tv-underholdning. Innta frokosten som serveres som buffet i frokostsalen, og la bilen stå på stedets kostnadsfrie parkeringsplass (dersom det mot formodning ikke skulle være ledig her, kan dere velge betalingsparkering på gaten eller i det store offentlige parkeringsanlegget nede ved stranden, ca. 150 m, frem til dere får en plass utenfor hotellet). Få opp pulsen på tennisbanen som ligger omtrent 200 meter unna (mot betaling) eller lei solsenger og parasoller på sandstranden gjennom lidoen hotellet har avtale med. Spis godt på de trivelige restaurantene i området, og hør gjerne i resepsjonen hvilke av dem hotellet har rabattavtaler med.

Les mer om Hotel Cinqueterre

Rommene

Hotellets 53 rom er fordelte på andre- til femte etasje (m/ heis) og har en enkel innredning. De er utstyrte med LCD-tv med satelittkanaler, safe og et bad med toalett, hårføner og dusj eller badekar, samt en fransk balkong. 6 av rommene er enkeltrom med en 120cm-seng,mens 9 av rommene er trippelrom og 3 av dem er firesengsrom (ikke køyeseng). Alle firesengsrommene har aircondition, og mange av de resterende rommene har også dette (kan garanteres ved bestilling dersom der er flere ledige igjen). Alle rommene har takvifte. Enkelte av rommene er moderniserte og noen av rommene i fjerde- og femte etasje har havutsikt. Vennligst bemerk at hotellets standard ikke er prangende, men helt gjennomsnittlig, og at beliggenheten midt i Cinque Terre gjør opp for det.

Bestill deres sentrale hotell i Cinque Terre

Få alt dere trenger til et perfekt utgangspunkt for deres utflukter i nasjonalparken Cinque Terre med et opphold på Hotel Cinqueterre. Her bor dere sentralt med både strand, spisesteder og togstasjon like i nærheten. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Cinqueterre

Les personlige anmeldelser av Hotel Cinqueterre som ligger i Cinque Terre. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Cinqueterre. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 5 anmeldelser fra Hotel Cinqueterre

Topp

Vi anbefaler Hotel Cinqueterre på det varmeste og kommer til å reise tilbake hit i september et annet år.

Les mer

Hyggelig hotell som kan anbefales

Vi er veldig fornøyd med vårt opphold på Hotel Cinqueterre. Rommet var bra, vi fikk til og med havutsikt, beliggenheten var god selv om det var et lite stykke inn til sentrum. Personalet var vennlig og frokosten solid, noe som var deilig når man skulle ut og gå tur.

Les mer

stillhet

Vakker plass som alle kan reise til bruk både tog og båt

Les mer

Bedømmelse av Hotel Cinqueterre

Les mer

Ikke som bestilt

Når vi bestiller hotell betaler vi gi gjerne ekstra fordi vi setter pris på en balkong, og det bestilte vi også denne gang.

Men vi fikk et rom uten balkong og uten vinduer vi klunne se ut fra, det eneste lyset vi hadde var fra et takvindu :-(.

Så vi betalt for noe vi ikke har fått.

Les mer

Haakon fra Hosle i Norge boede på Hotel Cinqueterre i Monterosso fra d. 11. til d. 14. juli 2012.

Turen gikk over all forventning.
Hotellet lå fint til i forhold til strand og sentrum. Her var det fine muligheter for utflukter. Vi gikk en dag de 5 byene inkludert en omvei pga. omlegging av ruten etter at stien var vasket ut etter flommen i 2010. Det var litt i overkant, men en veldig smukk og begivenhetsrik tur. Ellers var det vakre byer å besøke langs ruten. Hyggelig å tilbringe flere dager i Monterosso. Hyggelig betjening som også var flinke til å få til parkering. Grei standard på hotellet.

Les mer
 
search map