Hotell i Monterosso i Cinque Terre

Casa dei Limoni

Casa dei Limonis skjønne morgenterrasse med havutsikt Casa dei Limoni til høyre på bildet Stien opp til Casa dei Limoni
 
Casa dei Limoni er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Casa dei Limoni er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Monterosso her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Casa dei Limoni er navngitt etter stedets store sitronlund. Med sin utsikt over havet, svært detaljerte designer innredning og rolig beliggenhet i utkanten av MonteRosso er Casa dei Limoni en absolutt sjeldenhet på disse kanter. Langs huset er en tursti og en rislende bekk og en kort spasertur fører ned til Monterossos gamle bydel (ca. 200 m), strand (ca. 500 m) og jernbanestasjonen (ca. 1000 m).

Det gamle bondehuset Casa dei Limoni er restaurert innvendig med grundig, men forsiktig hånd. Alt inventaret kommer fra anerkjente møbeldesignere som Kartell og Verner Panton. I tillegg er det et gjennomgående sitrontema på mye av inventaret i småtteri avdelingen som f.eks noe av serviset, malerier, duker og servietter, er spesial fremstilt. Eierne produserer også selv sitron marmelade, sitronlikøren Limoncello og appelsin varianten Arancino . I tillegg til de nøye utvalgte møblene, så finner man her rustikke steinvegger, som står i skarp kontrast til glasspartiene. Huset ligger ved inngangen til MonteRosso ca. 100 meter opp av stien nr. 9 (ca. 80 brede trinn), og man kan derfor ikke kjøre helt frem til stedet.Les mer om Casa dei Limoni

Frokosten serveres som buffé inne i frokostsalen, og i sommermånedene på den møblerte felles terrassen, hvorfra man kan se ut over Monterossos gamle bydel og Middelhavet. Det er et rik frokostbuffé. Bemerk at det også inkluderer fersk ost, egg, skinke og salami, men siden det er bare seks rom, skal man be spesifikt om å få dette til frokost. De seks rommene ligger i første etasje og i andre etasje (ingen heis). Det er wi-fi i resepsjonen.


Rommene på Casa dei Limoni

Dobbeltrom standard

Disse to rommene er moderne innredet og har aircondition, telefon, safe, vannkoker, satellitt-TV (flatskjerm) og et bad med toalett, hårføner og dusj. Fra rommene kan man se havet , sitronlunden og Monterossos gamle bydel. Ekstraseng eller barneseng er ikke tilgjengelig her - disse rommene har heller ikke kjøleskap. Disse rommene er ikke egnet for lange opphold da de ikke er så romslige.

Dobbeltrom Deluxe

Disse 2 rommene er (litt større enn standard rommene) moderne møblert og har aircondition, telefon, safe, vannkoker, lite kjøleskap, satellitt-TV (flatskjerm), bord / to stoler og et bad med toalett, hårføner og dusj. Fra rommene kan man se havet, sitronlunden og Monterossos gamle bydel. Ett av rommene har muligheten til en ekstra seng.

Dobbeltrom Deluxe med balkong

Dette rommet er (litt større enn standard rommene) moderne møblert og har aircondition, telefon, safe, vannkoker, lite kjøleskap, satellitt-TV (flatskjerm) og et bad med toalett, hårføner og dusj. Rommet er møblert balkong hvor man kan se havet, sitronlunden og Monterossos gamle bydel. Ekstra seng ikke mulig.

Junior Suite Limone med balkong

Junior Suiten er moderne innredet og har aircondition, telefon, safe, vannkoker, lite kjøleskap, satellitt-TV (flatskjerm) og et bad med toalett, hårføner og dusj. Rommet er på første etasje med egen inngang utenfra, møblert balkong med utsikt over havet, sitronlunden og Monterossos gamle bydel. Det er plass til en ekstra seng.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Casa dei Limoni

Les personlige anmeldelser av Casa dei Limoni som ligger i Cinque Terre. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Casa dei Limoni. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 7 anmeldelser fra Casa dei Limoni

flott opphold i monterosso

Casa dei limoni svarte til forventningene. Fresht rom med fin utsikt. Vi bodde på rom 1 A. Terrassen i bakkant ble ikke brukt grunnet sjenerende lufting fra rørsystemet. Hyggelig vertinne som sørget for det vi trengte til frokost. Rommet ble ryddet og vasket, og nye håndklær til badet hver dag.

Les mer

Bedømmelse av Casa dei Limoni

Les mer

Bedømmelse av Casa dei Limoni

Les mer

Bedømmelse av Casa dei Limoni

Les mer

Bedømmelse av Casa dei Limoni

Les mer

Inge og Irene fra Norge boede på Casa dei Limoni i Monterosso fra d. 6. til d. 13. september 2012.

Vi hadde en fantastisk ferie i Italia, og det samme var oppholdet på Casa dei Limoni og byen Montorosso.Kjempe koselig sted og vennlige italienere. Vi har virkelig fått sansen for landet og folket, og har allerede snakket om å ta ferien til Italia neste år ogsåJJ

Les mer
 
search map