Villa i Montemarcello i Liguria

Casa Anna

 
Casa Anna er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Casa Anna er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Montemarcello her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Montemarcello er kjent for stiene som preger kyststrekningen i Liguria, og her kan dere velge blant flere gode spisesteder, butikker og barer/ kaféer. Mesteparten av byen består av smale gater, så det er nesten umulig å kjøre bil her, men heldigvis finner dere en offentlig parkering kun 30 meter fra huset.

Finn frem turskoene

Ta beina fatt ned den berømte stien "de 1000 trappetrinn" til den vakre Porto Corvo-stranden like i nærheten av byen Fra leiligheten går dere omtrent 200 meter langs bygatene og deretter de ca. 500 metrene ned stisystemet med trapper - flotte utsikter og en av Italias vakreste strender gjør anstrengelsene verdt det. Dra på utflukter til Lerici (6 km), Portovenere (20 km) og den verdensberømte nasjonalparken Cinque Terre (30 km) der de fem innbydende fiskerlandsbyene venter på dere. De nordtoscanske kulturbyene Lucca, Pisa og Viareggio ligger heller ikke langt unna.

Les mer om Casa Anna

Bestill deres feriehus i fjellandbyen

Slapp av på den deilige balkongen og vær herre i eget hus på ferie med familien. Nyt strandlagunene og de flotte turstiene i området, og returner til behagelige og sentrale Casa Anna. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her.

Villaen på Casa Anna

Treromsbolig med 4 soveplasser

Huset er fordelt på to etasjer og er ca 70 m² stort. Inngangen er ved en forhøyet første etasje, der det ligger et kjøkken (4 gassplater, ovn og kjøleskap), en stue med peis og et toalett. Opp stentrappen finner dere et soverom med dobbeltseng og utsikt over Portovenere, et soverom med to enkeltsenger, en balkong (med utsikt over bygaten), samt et bad med badekar og toalett. Bemerk huset er ikke utstyrt med varmeanlegg.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Casa Anna

Les personlige anmeldelser av Casa Anna som ligger i Liguria. Bedømmelsene av villaen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Casa Anna. I tillegg til vurdering av selve villaen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 4 anmeldelser fra Casa Anna

Rolig by

Hyggelig leilighet, men lite kjøkken. Veldig rolig og søvnig by.

Les mer

Bedømmelse av Casa Anna

Les mer

Bedømmelse av Casa Anna

Les mer

Bedømmelse av Casa Anna

Les mer

Bedømmelse av Casa Anna

Les mer

Bedømmelse av Casa Anna

Les mer
 
search map