Villa i Montemarcello i Liguria

Casa Anna

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Montemarcello er kjent for stiene som preger kyststrekningen i Liguria, og her kan dere velge blant flere gode spisesteder, butikker og barer/ kaféer. Mesteparten av byen består av smale gater, så det er nesten umulig å kjøre bil her, men heldigvis finner dere en offentlig parkering kun 30 meter fra huset.

Finn frem turskoene

Ta beina fatt ned den berømte stien "de 1000 trappetrinn" til den vakre Porto Corvo-stranden like i nærheten av byen Fra leiligheten går dere omtrent 200 meter langs bygatene og deretter de ca. 500 metrene ned stisystemet med trapper - flotte utsikter og en av Italias vakreste strender gjør anstrengelsene verdt det. Dra på utflukter til Lerici (6 km), Portovenere (20 km) og den verdensberømte nasjonalparken Cinque Terre (30 km) der de fem innbydende fiskerlandsbyene venter på dere. De nordtoscanske kulturbyene Lucca, Pisa og Viareggio ligger heller ikke langt unna.

Les mer om Casa Anna

Bestill deres feriehus i fjellandbyen

Slapp av på den deilige balkongen og vær herre i eget hus på ferie med familien. Nyt strandlagunene og de flotte turstiene i området, og returner til behagelige og sentrale Casa Anna. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her.

Villaen på Casa Anna

Treromsbolig med 4 soveplasser

Huset er fordelt på to etasjer og er ca 70 m² stort. Inngangen er ved en forhøyet første etasje, der det ligger et kjøkken (4 gassplater, ovn og kjøleskap), en stue med peis og et toalett. Opp stentrappen finner dere et soverom med dobbeltseng og utsikt over Portovenere, et soverom med to enkeltsenger, en balkong (med utsikt over bygaten), samt et bad med badekar og toalett. Bemerk huset er ikke utstyrt med varmeanlegg.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Maison Belvedere

Moneglia, Liguria

Hotel Sette Archi

Ameglia, Liguria

Locanda Il Senatore

Fiascherino di Lerici, Liguria

Nyheter fra In-Italia's
BLOGG
Her kan du bli inspirert til ferien i Italia

Populært i Liguria

search map