Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Allerede på vei opp fra Lerici får du et glimt av de vakre utsiktene som utvilsomt har bidratt til å gjøre Montemarcello oppføring på listen over Italias vakreste middelalderbyer.

Kart over Montemarcello

Du kan klikke på kartet for å få oversikt over området. På dette kartet er det et utvalg av ferieboliger og hoteller som In-Italia for øyeblikket tilbyr i den delen av Liguria.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Romersk byplan

Byen har fått sitt navn etter den romerske konsul Claudio Marcello, som erobret dette området for Roma i år 155 f.Kr. Vandre rundt i de smale gatene som krysser hverandre i 90-graders vinkler som vitner om en klassisk, romersk byplanlegging, og beundre ruinene av bymuren som ble bygget på 1400-tallet. For mer historie er det bare å vende snuten nordover i byen der dere finner et stort tårn som ble bygget for å forsvare byen. I den sørligste delen ligger det fremdeles rester av en militær festning, som ble brukt så sent som under Andre Verdenskrig.

 

Les mer om Montemarcello

En av de vakreste strendene

I nærheten av byen er det to små strandlaguner, som du kun kan nå vannveien eller via turstiene fra Montemarcello. Den ene er Punta Corvo, en av Italias 20 vakreste strender, mens den andre er litt mindre, kalt Punta Bianca.

 

Ferieleiligheter i Montemarcello, Liguria

In-Italia Reiser har håndplukket hundrevis av koselige ferieleiligheter i Italias små middelalderbyer som Montemarcello. Vi har allerede funnet hotell, bed and breakfast og ferieleiligheter der du har den beste muligheten til å ha en avslappende ferie og oppleve det ekte Italia.

Bare skriv inn ferie datoene dine i hotellets søkemotor øverst på denne siden. Deretter får du oversikt over ledig innkvartering med beskrivelser av hvert sted. Hvis du ikke finner noe som passer dine ønsker, er du velkommen til å kontakte oss. Vi har omfattende lokal kunnskap og kan nesten med sikkerhet anbefale noe av interesse i nærheten.

>> Sammenlign priser og hotellanmeldelser på ferieboliger i Liguria

Flyplasser og transport

Pisa Flyplass, Galileo Galilei internasjonale Flyplass, ligger mindre enn en times kjøretur fra Montemarcello. Du kan sjekke hvilke forbindelser som er ved å søke etter "Fly & opphold" øverst på denne siden.

Det går tog langs kysten fra Pisa, men det er ingen forbindelse helt opp til Montemarcello. Du kan gå av ved Sarzana eller La Spezia, hvor det er bussforbindelse fra siste stykke. Hvis du vil ha frihet til å sette ditt eget tempo, er det lett å leie bil. I de fleste tilfeller er det enklest å bestille en bil med henting på flyplassen.

Restauranter og shopping

Byen har bare ca. 300 fastboende, men har noen restauranter, ettersom det er nok spisesteder i de nærliggende byene. Hvis du vil være på kjøkkenet  selv i løpet av ferien, er det en god ide å ha en bil tilgjengelig for innkjøp i for eksempel La Spezia.

Utfluktsmål

Du vil ikke ha mangel på interessante utflukter når du er i Montemarcello. Det er mange idylliske byer langs kysten og litt i innlandet, som du kan tilbringe mange ferier på å utforske. Det er vanskelig å fremheve enkelte fremfor andre, men det er ikke uten grunn at de fem små fiskelandsbyer i Cinque Terres naturreservat er en av områdets mest kjente severdigheter.

Dette naturreservatet er et eksempel på hva som tiltrekker mange besøkende til denne delen av Italia: naturopplevelser. Du vil ha gode muligheter til å dra på fine turer i området eller for eksempel prøve deg på juving i Garfagnana, hvor alle med litt dristig kan ha en morsom dag med rappellering, klatring og gli gjennom bekker iført våtdrakt og klatreutstyr som hjelpemiddel.

Hvis du vil ha mest mulig ut av utfluktene dine, kan vi anbefale guidede turer med en av våre lokale partnere. Du kan også bestille dine utflukter i Liguria før avreise.

Sjul teksten
 
 
search map