Villa i Moneglia i Cinque Terre

Maison Belvedere

Utsikt over Moneglia fra terrassen
 
Maison Belvedere er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Maison Belvedere er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Moneglia her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Høyt hevet over Middelhavet i sentrum av den lille fjellandsbyen Lemeglio ligger Maison Belvedere, med ferieleilighetene Cielo e Mare som nærmeste naboer. Turen ned til den større badebyen Moneglias sentrum tar kun ca 5 minutter, selv om den asfalterte veien er av det smale og svingete slaget. Her nede kan dere hoppe på toget og befinne dere i nasjonalparken Cinque Terre på under en halvtime.

Føl dere som hjemme

Veien til Moneglia er ca. 2 km lang. Den er bratt og svingete, men asfaltert, så det burde ikke være noe problem å forsere den med mindre du har høydeskrekk. Husk å gjøre innkjøpene dine i Moneglia, da det ikke er noen butikker i Lemeglio. Nærmeste restaurant ligger langs veien. Den er veldig god hvis du er glad i fisk, og ellers er det mange restauranter i selve Moneglia og i de mange fjellandsbyene.

Les mer om Maison Belvedere

Hjelpsomme verter

Maison Belvedere eies av hyggelige Franco, som også har leilighetene i nabobygget. Han står for den daglige driften sammen med sin medhjelper Rita. De ønsker dere velkommen og med deres kunnskaper om området kan de hjelpe dere med å planlegge utflukter og komme med gode tips angående spisesteder.

Italiensk innredning og stålplatebasseng i hagen

Villaen ble åpnet for utleie våren 2008. Selv om den er alt annet enn moderne, er villaen velstelt, ren og godt utstyrt. Det er mange fasiliteter og rengjøringen er på topp. Den har en privat hage med stålplatebasseng, panoramautsikt, møblerte terrasser og balkong ved villaen, der dere får en forrykende utsikt over havet og byen Moneglia. Innredningen er klassisk italiensk, så man kan ikke forvente norsk hygge, men effektiv funksjonalitet og en god blanding av moderne og antikke møbler. Det er gratis parkering ved villaen. NB: Parkeringsmulighetene i landsbyen er svært begrensede, så alle parkeringsplassene er oppmerket og vi anbefaler å leie en liten bil.

Gode fasiliteter

Maison Belvedere har to etasjer. Fra hagen kommer man inn i stuen med bord, stoler, to sovesofaer (den ene for to personer, den andre som to enkeltsenger), et vitrineskap og et klesskap. I gangen er det et bad med dusj, og videre innover finner man en stue som fungerer som spisestue, og som samtidig har en dobbeltsovesofa, satellitt-tv og dvd/cd-spiller. Denne etasjen huser også et nytt kjøkken (fire gassplater, komfyr, kjøleskap, vaskemaskin og oppvaskmaskin). Det er utgang direkte til hagen der det også er en gammel pizza-ovn, grill og toalett med dusj.

Terrasse med panoramautsikt

Fra stuen går det en stor marmortrapp opp til andre etasje der dere finner en tv-stue med lenestoler og en potensiell sovesofa, samt utgang til en stor terrasse med panoramautsikt. Her oppe er det også to store soverom med dobbeltseng, et mindre soverom med to enkeltsenger (alle soverommene har havutsikt) og enda et bad med dusj og toalett. Det er havutsikt fra alle tre soverommene.

Sjul teksten
 
 
search map