Feriebolig i Moneglia i Cinque Terre

Hotel Residence Mondial

Karakteristisk ligurisk landskap Hotellets panoramiske takterrasse Hotellets hage Eksempel på kjøkken i leilighet Frokostbuffet Frokostbuffet Eksempel på rom Eksempel på rom Vakkert bakkelandskap
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Mondial i Moneglia kan tilby en overflod av vakre balkonger og terrasser med utsikt over Middelhavet. På stedet har dere også adgang til et stort innendørs svømmebasseng med takvinduer og skyve-tak.

Gåavstand til restuaranter og togstasjon, som fører til Cinque Terre

Herfra kan du lett spasere ned til stasjonen i Moneglia (ca. 200 m) hvorfra de fem fortryllende byene i Nasjonalparken Cinque Terre bare ligger ca. et kvarter unna med tog. Det er gratis parkering på stedet, og ellers mulighet for parkering i garasje mot ekstra betaling. Når du går ut og spiser om kvelden, er det masser av restauranter nede i Moneglia by (gangavstand, ca. 500 m).

Les mer om Hotel Residence Mondial

Velg mellom rom eller leilighet, alltid med terrasse

Hotellet har rom og leiligheter blandet sammen i flere bygninger - eneste forskjellen på de to er det lille kjøkkenet som er plassert i et skap i leilighetene. Vi gjør oppmerksomme på at rommene med fire soveplasser ikke befinner seg høyere i bygget enn andre etasje. Det finnes også en resepsjon, heis, frokostsal (serveres som buffét - det er ingen mulighet for å spise utendørs) og internett point i TV-stuen. I tillegg har hotellet et stort innendørs svømmebasseng (32 ยบ C), jacuzzi, lite treningsstudio, en vakker hage, en bar (betjenes av resepsjonistene) og en stor innbydende takterrasse med fantastisk havutsikt.

Les om leilighetene på Hotel Residence Mondial

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Residence Mondial

Les personlige anmeldelser av Hotel Residence Mondial som ligger i Cinque Terre. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Residence Mondial. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 59 anmeldelser fra Hotel Residence Mondial

Et sted å komme tilbake til

Vi har funnet vår familieperle i Moneglia som barna elsker. Vårt andre besøk her levde opp til våre forventninger igjen...

Les mer

God beliggenhet

Hotellet ligger godt i forhold til stasjon, by og strand. Det er et fint basseng når været ikke passer for stranden.

Les mer

Veldig fint hotell med en fin beliggenhet!

Vi likte oppholdet på Hotel Monidal. Vi hadde en stor terrasse med nydelig havutsikt! Nær stasjonen, byen og enda nærmere en fin liten strand. Godt utstyrt kjøkken.

Les mer

En god overnatting i en koselig fjellandsby

Rommet var bra og hadde en stor terrasse med god plass for soling og firmamøter. Personalet var vennlig og svært imøtekommende med informasjon og veiledning.

Les mer

Beste ferien

God plass. Rent. Vennlig personale. Fint innendørs basseng og lite bobblebad ute på terrassen.
Vårt rom hadde direkte tilgang både til den store private verandaen og felles terrassen.
FANTASTISK utsikt!
God wi-fi overalt. Moneglia er en veldig koselig liten by med mange gode restauranter
Med utrolig mat. Vannet er veldig klart, for det meste steinstrand, men det er også sandstrand.
Flott sted å reise til med halvvoksne barn. Veldig mange trapper og bratt så ikke for barnevogn.
Stille og rolig på hotellet.
Gode ??togforbindelser til fantastiske destinasjoner.
Beste ferien! Takk Marcus for at du fikk meg til å bestille dette!
Vil definitivt bruke In-Italia igjen!

Les mer

Flott opphold på et fint hotell i høyden med herlig havutsikt!

Vi bodde 10 dager på et dobbeltrom i øverste etasje. En helt nydelig havutsikt, som vi kunne nyte fra den fine balkongen. Veldig hyggelig og hjelpsom betjening ved hotellet. God frokostbuffe. Fint innendørs basseng. Trivelig hage med solsenger. 5-10 min gange på fint gangsti ned til sentrum.

Les mer
 
search map