Hotell i Moneglia i Cinque Terre

Hotel Leopold

Hotel med panoramisk basseng rett ved Cinque Terre Nasjonalpark Fellesterrassen ved inngangen til hotellet En av de panoramiske solterrassene over bassenget Stranden nedenfor hotellet (ca. 90 trinn) Resepsjon med bar og sitteplasser Resepsjon Frokostbuffet med frukt, hjemmebakst m.m Terrassen til et av Superior-rommene Den nederste terrassen er tilhørende ett av Superio-rommene Frokostsal De to Classic Plus-rommene med fellesterrasse og havutsikt Den vakre utsikten fra et av superiorrommene, som ligger i tredje etasje De to Classic Plus-rommene med fellesterrasse og havutsikt De to Classic Plus-rommene med fellesterrasse og havutsikt Eksempel på Classic-rom (altså med balkong og havutsikt, men uten aircondition) Ett av Classic-rommene som ikke har havutsikt fra selve rommet, men stor terasse med havutsikt Rom med havutsikt Til venstre kan man se fotballbanen, som om sommeren ofte blir til en parkeringsplass. Hotel Leopold er er de pastellfargede bygningene til høyre i bilde Sykler til utleie
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

I tillegg til det å nyte det vakre ferielivet ved bassenget eller på terrassene, så har Hotel Leopold enda et sterkt punkt, nemlig gangavstanden til både stranden, togstasjonen og sentrum av hyggelige Moneglia. Alt dette gjør det så enkelt at du kan bare la bilen stå, både når dere skal bade eller dra ut for å spise. Ikke glem at du også har muligheten til å oppleve den vakre nasjonalparken Cinque Terre.

For en beliggenhet!

Hotel Leopold ligger på en skråning og skuer utover havet og kysten, noe som har gjort Cinque Terre og omegn så berømt over hele verden.

La gjerne bilen stå

Beliggenheten innebærer også at du fra hotellet kan ta deg rundt til fots. Fra hotellet kan man enten gå til stranden eller ta den andre veien til Moneglia sentrum. Stranden ligger ca. 100 meter unna (og knappe 90 trappetrinn), sentrum ligger ca. 500 meter unna (her er det to mulige ruter) og togstasjonen ligger også like ved ca. 300 meter unna.
Av strender kan man velge mellom en offentlig med en blanding av sand og småsteiner (dette er den nærmeste) eller privat strand med sand (mot betaling). Velger du å bli ved hotellet kan du begi deg til svømmebassenget med panoramautsikt. Ved svømmebassenget finnes to skjønne solterrasser med solstoler.

I Moneglia er det et hav av spisesteder og en togstasjon som tar deg med direkte til Cinque Terre-byen Monterosso på bare ett kvarter. Toget høres ikke fra hotellet, ettersom det ligger på den andre siden av bakken, noe som er en stor fordel. Nedenfor hotellet ligger det en stor fotballbane, som du også får utsikt mot (i tillegg til havet, selvsagt) - i høysesongen benyttes den ti tider som parkeringsplass. Hvis man ønsker adgang til en fotballbane da så er det en med kunstgress i nærheten av stasjonen (spør på hotellet). Nede ved togstasjonen i Moneglia tilbyr hotellet oppbevaring av bagasje på avreisedagen hvis dere f.eks. skal ta toget senere på dagen og gjerne vil nyte stranden eller byen Moneglia før dere drar videre. Dette er et gratis tilbud, bare spør i resepsjonen om dere ønsker å benytte det.

Nyt frokosten din med en vakker panoramautsikt

Leopold er i seg selv et enkelt hotell. Vender du blikket innover, møter du fort en lobby med resepsjon, bar og sofaer samt en stor LCD- TV. Hotellet har også heis, et lite treningsstudio med tre maskiner (i 5. etasje) og WiFi i oppholdsrommene (lobby/bar, solterrasse og noen av rommene i 3. etasje).

Frokostsalen ligger i 2. etasje med vinduspartier som kan åpnes. Her serveres det hver morgen en frokostbuffet. Frokostsalen fungerer i høysesongen også som resturant - dog ikke på daglig basis, og det er kun for hotellets egne gjester. Kveldsmaten er folkelig og enkel, med pastaretter, fisk og kjøtt. Du har havutsikt fra frokostmatsalen/resturanten og tilgang til en liten utvendig terrasse med hagemøbler. På hotellet finnes også en snacksautomat (i 3. etasje) der du kan kjøpe vann, øl og snacks.

Les mer om Hotel Leopold

For deg som reiser med barn

Nedenfor hotellet finnes det mulighet for å spille ball, hvilket er bra ettersom hotellet ikke har noen stor hage eller område for lek og ballspill ettersom det ligger på en skråning. I nærheten av stasjonen finnes også en ballplass med kunstgress (spør i såfall på hotellet).

På den øverste av hotellets terrasser finnes det også en lekeplass, med grind foran trappen. Barnefamilier er velkommen med åpne hender, men på hotellet verdsetter man samtidig fred og ro, slik at alle gjester kan nyte ferien.

Familieeid hotell

Hotellet eies av en mann ved navn Leopold og det var hans foreldre som i sin tid fikk ideen til hotellet og bygget det. Hotellet drives fortsatt etter familiens ideer, men nå av neste generasjon.
Leopoldo kommer fra Moneglia, men har også litt toscansk blod i årene. Det ligger ikke i hans natur å smile og være gjestvennlig, men bakom det sydlige temperamentet gjemmer det seg en ansvarsfull familiefar og hotelleier. Leopoldo har stor interesse av karate og antikviteter - du vil se flere av dem på hotellet.

På Hotel Leopold kan det ved første øyekast virks som at det finnes mange regler (som f.eks. at verte setter pris på at du dusjer deg før du hopper i svømmebassenget), men i bunn og grunn handler det mest om at alle gjester har ulike behov og forventninger - og ved å følge noen få anvisninger får alle en minneverdig ferie.

Praktisk informasjon

Foran svømmebassenget ligger veien, men den er enveiskjørt og trafikken er meget begrenset ettersom den leder opp til høydene og to andre hoteller. Ved entreen til hotellet kan du nyte solen (eller skyggen) på den store halvt tildekkede terrassen som også er utrustet med møbler og solstoler. Det anbefales å booke parkering (mot betaling) på hotellet ettersom det ikke finnes noen offentlige parkeringsmuligheter i nærheten. Hotellet tilbyr parkering i garasje eller på en parkeringsplass i to plan ca. 40 meter lenger borte som koster litt mindre. Nederste plan er overdekket og har skygge, mens øverste plan er åpent under himmelen. Oppe og nede koster like mye og de skyggefulle benyttes etter førstemann til mølla- prinsippet. Hotellet har også tre sykler tilgjengelig. Disse lånes ut gratis og kan ikke forhåndsbestilles.

Nede ved togstasjonen i Moneglia tilbyr hotellet oppbevaring av bagasje på avreisedagen om du f.eks. har sen hjemreise og gjerne vil nyte stranden eller byen noen timer før du reiser. Spør i resepsjonen for mer info.

Romkategoriene fra Standard til Superior samt fem romslige familierom

På Hotel Leopold kan man velge mellom forskjellige romkategorier i 3, 4, og 5. etasje som varierer fra små Standard-rom uten balkong og utsikt til Superiorrommene med terrasse og panoramisk havutsikt. Dessuten tilbyr hotellet fem familierom som utmerker seg ved å være romslige og mer selvstendige med kjøleskap og kjøkken. Fire av dem ligger i en separat bygning ved bassenget mens det siste ligger 400 m fra hotellet. Disse minner mer om leiligheter.

Du bør velge rommene på selve hotelldelen dersom havutsikt, innredning og hotellstemning er viktige faktorer - og ellers familierommene dersom man setter pris på plass og selvstendighet. Familier på 4 personer anbefales til enhver tid å velge familierommene, eller som alternativ ett av Superiorrommene på selve hotellet som har plass til fire. Rommene på selve hotellet har ikke minibar/kjøleskap, men hotellet har et par til rådighet (begrenset antall), som kan forhåndsbestilles og settes inn i rommet under oppholdet .Romkategoriene Classic Plus og Superior har aircondition, mens de andre luftvifte. Plus-rommene har til og med begge deler.

Les om rommene på Hotel Leopold

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map